Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Bătrâna Doamnă scoate un punct, fiind salvată de bară: CS Mioveni – UTA 1-1

UTA nu a reuşit din păcate să lege două victorii. După partida câştigată vineri cu 2-1 în faţa juveţilor de la U Craiova 1948, Bătrâna Doamnă scoate doar un egal astăzi, la Mioveni şi acela obşinut in extremis, având în vedere că pe finalul meciului gazdele ratează o lovitură de la 11 metri, obţinută în urma unei intrări neglijente a lui Chindriş, care are noroc şi scapă de cel de-al doilea galben şi implicit de eliminare. De remarcat că pentru jocul de astăzi, căpitanul Claudiu Keşeru a fost exclus din lotul UTA-ei, acesta fiind pedepsit pentru o escapadă de la sfârşitul săptămânii trecute, când s-a dat rănit pentru a participa la un chef.

Bătrâna Doamnă scoate un punct, fiind salvată de bară: CS Mioveni – UTA 1-1
Comentează 0

În urma unei prime reprize care nu a spus mare lucru din punct de vedere fotbalistic, CS Mioveni şi UTA au încheiat la egalitate, 1-1. Gazdele au deschis scorul rapid, în minutul 9, când Scarlatache primeşte o minge dintr-o lovitură liberă executată de Antal şi reia în plasa porţii lui Balauru. Două minute mai târziu, UTA egalează prin Otele, un gol contestat de oficialii lui Mioveni, dar VAR-ul i-a validat reuşita. În rest, ar mai fi de remarcat ocazia din minutul 45 a celor de la Mioveni. Fostul utist Antal execută o lovitură liberă, Lixandru deviază spre zona porţii, dar Balauru este la post. În minutul următor, Ubbink a scăpat spre poartă, reuşeşte să tragă, dar e blocat de Popescu, iar centralul dictează offside.
A două repriză, mai animată

Meciul s-a mai animat puţin în cea de a doua repriză, ambele echipe încercând să puncteze decisiv. Deşi au avut câteva ocazii, arădenii nu au jucat însă strălucit, dovedind încă o dată că echipa nu se regăseşte în deplasare. Mioveniul ratează o ocazie bună încă din minutul 48, când Antal trage din careu, însă balonul este reţinut de Balauru. Replica arădenilor vine în minutul 62, prin Postolachi. Basarabeanul dă dovadă că are sânge de atacant, şutează de la marginea careului de 16 metri, dar mingea a fost prinsă de Popescu. În minutul 70, Balauru are şi el o intervenţie bună în faţa lui Garutti, care şutează tot  de la marginea careului, opt minute mai târziu, Pop trage şi el la poarta arădeană, dar şutul său a fost deviat. În minutul 82, Scarlatache, loveşte bine balonul  cu capul, fiind la un pas de 2-1, dar Balauru a fost la post. Vine însă minutul 88, când Chindriş o face de oaie, comiţând un fault în propriul careu care putea fi evitat, iar echipa noastră tremură serios, având în vedere că arbitrul arată pe bună dreptate punctul cu var. Din fericire pentru noi, Krasniqi o dă în bară... rău de tot, am putea spune, iar UTA vine acasă cu un punct.

Care a fost componenţa echipelor trimise pe teren

Dar să vedem care au fost echipele trimise pe teren de cei doi principali, Flavius Stoican, respectiv Ilie Poenaru.

C.S. Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache (Toma), Garutti; Oancea, V. Pop, Lixandru (Kabananga), Șerbănică; Blănaru (Coșereanu), Antal (Rădeascu); Buziuc (Krasniqi). Pe bancă: Croitoru – Al. Iacob, Trif, Panait, Kabananga, Krasniqi, Rădescu, Coșereanu, Toma.

UTA: Balauru – Vukcevic, Chindriș, Benga, Hoxhallari; Batha, Cascini (Matei); Șteau (Isac), Ubbink (Stahl), Otele (Jobello); Postolachi (Ademi). Pe bancă: Mociu – Dobrescu, Isac, Negoescu, Jobello, Maxim, Stahl, F. Matei, Ademi.

Partida a fost condusă la centru de Marian Barbu, ajutat la cele două tuşe de Andrei Constantinescu şi Stelian Slabu, arbitru de rezervă fiind Cristina Trandafir, în timp ce în camera VAR s-au aflat Radu Petrescu și Mircea Grigoriu. În ceea ce-i priveşte pe observatori, aceştia au fost Irina Mîrț (FRF) şi Paul Mincu (LPF).

Foto: Arhiva

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite