Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Elevii care au protestat la venirea lui Dăncilă la Arad ar putea fi aspru sancționați

Elevii care au așteptat-o pe Viorica Dăncilă la Arad cu pancarte de protest riscă să fie sancționați prin scăderea notei la purtare, scrie Realitateadearad.net.

Elevii care au protestat la venirea lui Dăncilă la Arad ar putea fi aspru sancționați
Comentează 3

Conform șefei Inspectoratului Școlar Arad, prof. Anca Stoenescu, „elevii au fost de la Liceul A M Lipova, am avut 4 elevi de clasa a 12-a și 4 elevi de clasa a 11-a. Ei erau în timpul orelor de curs prezenți în fața Primăriei Lipova”.

„Au pentru vineri 3 absențe nemotivate. Luni dimineața se întâlnește Consiliul Clasei și se va hotărî, conform regulamentului de ordine interioară, măsurile care se vor lua vis-a-vis de actul care s-a desfășurat vineri în timpul orelor de curs decătre acești elevi”, a mai declarat șefa Inspectoratului Școlar Arad, prof. Anca Stoenescu.

Elevii riscă scăderea notei la purtare.

Conform unor informații, prezenți ar fi fost și alți elevi care însă ar fi plecat în momentul în care l-au văzut pe directorul liceului.

Elevii protestari nu au scandat nimic, dar purteau pacarte cu mesaje împotriva Guvernului și a PSD. În timpul vizitei premierului Viorica Dăncilă la Primăria Lipova, zeci de persoane manifestau cu pancarte, fără să scandeze, între care şi aproximativ 30 de liceeni. Ei purtau pancarte cu mesaje precum: „Dumbăcilă, dă-ne a ta ştampilă. Demisia”, „Ne-am săturat de corupţie şi prostie, vrem o altă Românie” sau „Deşteaptă-te române şi ieşi la vot. 26 mai”.

Conducerea liceului analizează imaginile de pe camerele video pentru a vedea dacă elevii au fost ajutați sau instigați de anumite persoane.

Conform unor informații, cei mai mulți dintre elevii protestari sunt elevi problemă, care, semestrul trecut, au corigențe. Un astfel de anunț a fost făcut public de directorul liceului. 

În zonă, erau și susținări ai PSD, însă aceștia nu erau elevi.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite