Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Eleve dependente abuzate sexual în schimbul drogurilor

O elevă din județul Suceava, dependentă de droguri, a fost supusă unor chinuri greu de imaginat în schimbul dozelor de narcotice. Opt bărbați acuzați că vindeau droguri minorilor au fost reținuți. Un caz asemănător a fost descoperit și în Constanța, unde o altă adolescentă era obligată să întrețină relații sexuale cu diferiți bărbați și era plătită cu droguri, scrie realitatea.ro.

Eleve dependente abuzate sexual în schimbul drogurilor
Comentează 0

 În cadrul operațiunii Meduza care vizează grupările de trafic cu droguri în școli, polițiștii antidrog au făcut noi percheziții în mai multe județe. 

În orașul sucevean Siret, traficanții de droguri au violat în mod repetat o minoră dependentă, pentru a-i furniza doza zilnică. Polițiștii au percheziționat locuințele indivizilor, unde au găsit mai multe droguri, printre care cannabis, cocaină, amfetamină și ecstasy.

Și la Constanța, anchetatorii au descoperit că traficanții de droguri, au obligat o elevă de 17 ani să practice prostituția în schimbul drogurilor. Fata era sechestrată într-un apartament de la malul mării și șantajată cu filmări și poze indecente.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: unison.org.uk

Fotografia are rol ilustrativ

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite