Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Ediția aniversară AR-MEDICA 2018 – un eveniment de succes!

Cele trei zile ale târgului internațional de medicină AR-MEDICA din acest an au fost un succes, dovedit de vânzările expozanților dar şi de numărul mare de vizitatori.

Ediția aniversară AR-MEDICA 2018 – un eveniment de succes!
Comentează 0

Peste 4.350 de reprezentanți ai sistemului de sănătate public și privat au trecut pragul centrului expoziţional Expo Arad.

A 25-a ediţie a târgului a reunit anul acesta peste 100 de expozanți din industria medicală, din ţară și străinătate (Ungaria, Italia, China şi Pakistan), care și-au prezentat ofertele de produse și servicii pe o suprafaţă interioară de 4.500 mp.
 
La tombola vizitatorilor, 10 firme participante au oferit premii în produse şi echipamente medicale câștigătorilor tombolei.
 
Programul științific din acest an a fost unul complex și de actualitate. Conferinţele, simpozioanele, congresele și demonstrațiile practice creditate EMC, EPC și EFC au reunit mii de participanți din diferite domenii ale industriei medicale: medici specialiști, medici stomatologi, medici de familie, medici veterinari, farmaciști, asistenți medicali, tehnicieni dentari.

Partenerii evenimentului au fost și în acest an: Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Dentişti Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite