Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Echipele de tenis de masă ale CSM-ului arădean şi-au făcut norma în ligile în care joacă

Echipele de tenis de masă ale CSM-ului arădean şi-au făcut norma în ligile în care joacă
Comentează 0

Rezultate foarte bune pentru echipele de tenis de masă ale CSM Arad angrenate în diverse eşaloane.

Echipa feminină de Superligă a obținut patru victorii în cele șapte partide susținute în turneul retur al Campionatului Național de tenis de masă pentru senioare.

Fetele pregătite de Cristian Dodean au câștigat în sala din Dumbrăvița cu Romgaz Mediaș, scor 5-3, Dunărea Giurgiu, 5-0, Poli Cluj-Napoca, 5-2 și CS Pristavu Câmpulung, 5-0. Înfrângerile au venit cu Poli Iași, scor 2-5, Farul Constanța 1-5 și cu liderul și campioana en-titre, ACS Dumbrăvița, 2-5. În clasamentul final, tur-retur, CSM Arad s-a clasat pe poziția a treia. În semifinalele ediției 2017-2018 din Superliga feminină se vor confrunta Dumbrăvița cu Iași și Farul cu CSM Arad.

Echipa masculină, din Divizia A, a avut și ea o comportare bună la turneul retur de la Bistrița, unde a înregistrat următoarele rezultate în seria a II-a: 5-0 cu Farul Constanța, 5-3 cu Spartac București, 5-0 cu CSU Craiova II, 5-0 cu CSM Zalău, 5-3 cu CSM Slatina, 5-4 cu CS Tenis Club Dej și 4-5 cu CS TT Câmpulung. În clasamentul tur-retur, arădenii ocupă tot locul 2, după CS TT Câmpulung, urmând să joace în barajul de promovare în Superligă împotriva celor de la CSA Steaua.

Și fetele mai mici au reușit un turneu retur bun la Buzău, cu patru victorii, după ce în tur au câștigat chiar cinci meciuri. În liga secundă arădencele s-au clasat pe locul 3 în Divizia B, după CSA Steaua și CSTA București, urmând să joace barajul de promovare cu a doua clasată. 

Ambele baraje de promovare în care vor fi angrenate cele două formații arădene se vor disputa tot în perioada martie-aprilie. 

Altfel, 5 tenismeni ai CSM Arad participă la Naționalele de seniori de la Buzău: Adrian Dodean, Bogdan Roman, Paul Mladin, Paul Bulza – la masculin, respectiv Andreea Fistyulof – la feminin.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite