Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Echipele de baschet, handbal, volei, rugby şi polo ale Aradului, implicate într-un week-end plin

Univ Goldiş ICIM, CS Avram Iancu, CSUAV, UVVG ProVolei şi AMEFA au programate dueluri interesante, mai mult sau mai puţin dificile, în acest sfârşit de săptămnă, dar şi luni.

Echipele de baschet, handbal, volei, rugby şi polo ale Aradului, implicate într-un week-end plin
Comentează 0

BASCHET: CSM Satu Mare - Univ Goldiş ICIM Arad
Mâine arădencele, revenite după succesul de la Ostrava, au parte de un duel dezechilibrat. Echipa lui Jose Araujo îşi poate îmbunătăţi linia de clasament în faţa unei grupări care nu emte pretenţii în acest sezon. Sătmărencele nu au obţinut nici un succes până acum, şi sunt victime sigure în faţa arădencelor.

............................................
HANDBAL: Mureşul Tg. Mureş - CS Avram Iancu
Fetele pregătite de Monica Mitran au meci luni, de la ora 15,30 la Tg. Mureş. Arădencele aşteaptă încă primul succes din istoria clubului. În ultima dispută, săptămâna trecută, deşi au forţat, echipa arădeană a cedat în faţa Piteştiului, scor 20-43. Luni joacă pe terenul unei echipe care a obţinut deja 2 succese.

............................................
POLO: AMEFA Arad - Crişul Oradea
După insuccesele scontate cu Steaua, Dinamo şi Sp. Studenţesc, AMEFA poate să respire după dubla din acest sfârşit de săptămână. În bazinul Delfinul intră Crişul Oradea, un adversar mai de seama elevilor lui Cristian Cosma. Care poate să pună câte ceva la zestrea de până acum, 6 puncte, în clasamentul Superligii Naţionale. Jocurile dintre AMEFA şi Crişul Oradea are loc sâmbătă, de la ora 18 şi duminică, cu începere de la ora 11.

............................................
RUGBY: CSUAV Arad - RC Stejarul Buzău
Ultima reprezentaţie a arădenilor pe propriul teren în acest sezon are loc sâmbătă, de la ora 10, la Sânnicolau Mic. O dispută cu Buzăul, în play-outul Diviziei Naţionale. Până la acest meci elevii lui Marian Grindei au câştigat la masa verde, 5-0 cu Steaua U23, şi au cedat, 13-18, la Suceava. 

............................................
VOLEI: CSU Timişoara - UVVGProVolei Arad
Ambele formaţii ale clubului arădean înscrise în campionat au jocuri în acest week-end. Cel mai interesant, de departe, are loc mâine, de la ora 12, la Timişoara, în A2 Vest. Se înfruntă CSU şi UVVG ProVolei, elevii lui Radu Sabău fiind decişi să le facă viaţă grea liderilor clasamentului. Apoi, duminică, de la ora 11, în sala Şcolii Gimnaziale Avram Iancu are loc disputa dintre UVVG ProVolei şi CNMB Rm. Vâlcea, de data aceasta în CN de juniori. Elevii lui Marius Mascovits vor să facă uitat eşecul de la Blaj, şi să revină pe linia impusă de tânărul antrenor.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite