Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Aradul, printre orașele care vor găzdui Festivalul „Bucurie în Mișcare”

Competiția online „Alege mișcarea azi” a luat sfârșit, după 15 zile în care români din 24 de orașe din țară au demonstrat că iubesc mișcarea, sportul și stilul de viață activ.

Aradul, printre orașele care vor găzdui Festivalul „Bucurie în Mișcare”
Comentează 0

Concursul a fost organizat de Asociația 11even, ca parte integrată a programului „Bucurie în Mișcare” 2018, program susținut de Kaufland România. Competiția a reușit să formeze în fiecare oraș participant adevărate comunități care s-au mobilizat și ambiționat pe zi ce trece, pentru a-și duce orașul în topul câștigătorilor competiției online.

Peste 10.000 de postări care au surprins bucuria mișcării au fost validate până la finalul celor 15 zile de competiție.

Cele 12 orașe câștigătoare, care vor găzdui evenimentele „Bucurie în Mișcare” în această primăvară sunt: Arad, Bacău, Baia Mare, Craiova, Deva, Galați, Ploiești, Râmnicu Vâlcea, Roman, Satu Mare, Slatina și Timișoara.

Orașul Arad a reusit să strânga 3.780 puncte, clasându-se pe locul 2 în grupa B, după Bacău (8.540 puncte) și urmat de Ploiești (1.460 puncte).

Ca și în anii precedenți, toate cele 12 evenimente vor fi implementate cu sprijinul unor co-organizatori locali - oameni și organizații care susțin activ sportul și implicarea în comunitățile locale.

În Arad, Asociația Euromediu a fost si va fi alaturi de noi. Le mulțumim pentru sprijin și așteptăm să ne bucurăm de mișcare și să ne distrăm împreună în mijlocul comunitățile lor.

Participanții la competiția online au impresionat atât prin numărul mare de postări pe Facebook și Instagram, cât și prin diversitatea activităților sportive pe care le-au practicat. Pe blogul www.bucurieinmiscare.ro puteți descoperi clasamentul final, cât și o parte din poveștile celor care s-au implicat activ în această competiție.

Câștigătorii individuali ai acestei competiții vor primi o serie de  premii atractive: 5 weekenduri all-inclusive la „Phoenicia Holiday Resort” Mamaia și 50 de pachete sportive de nutriție.

Orașele câștigătoare ale competiției vor fi gazda Festivalului „Bucurie în Mișcare” timp de 6 weekenduri în perioada 5 mai – 10 iunie 2018. Indiferent că sunteți în căutarea acțiunii, mișcării, sportului, bucuriei unui festival în aer liber, provocarea unui concurs de orice fel sau șansa de a concura cu alții pe plan sportiv, nu trebuie să ratați festivalul „Bucurie în mișcare”.

Credem foarte mult în capacitatea evenimentelor sportive de masă să genereze o creștere în numărul practicanților de mișcare, de sport și a celor care se orientează spre un stil de viață sănătos.

Evenimentele campaniei vor reflecta apropierea dintre viața urbană și aventurile în aer liber iar aceste 12 orașe din România vor deveni centrul activităților în aer liber care vor îmbrăca diverse forme. Ele vor aduce împreună copii și părinți, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, sportivi amatori și profesioniști, într-un eveniment plin de viață și deschis întregii comunități.

Mai multe informații despre desfășurarea acestora precum și despre campania “Bucurie în mișcare” găsiți pe site-ul www.bucurieinmiscare.ro. Țineți aproape ca să aflați  agenda evenimentelor din acest an și calendarul acestora.

Urmăriți-ne pe www.bucurieinmiscare.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite