Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

După „moda” Cherecheș, o româncă s-a prezentat la frontieră cu pașaportul... cumnatei

O tânără a încercat să treacă frontiera, folosindu-se de un document de identitate românesc care aparţinea altei persoane, mai precis, cumnatei sale.

După „moda” Cherecheș, o româncă s-a prezentat la frontieră cu pașaportul... cumnatei
Comentează 0

Sâmbătă, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieșire din țară, călătorind ca pasager într-un autoturism înmatriculat în România, o femeie care s-a legitimat cu un pașaport eliberat de autoritățile din România.

Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care aceasta a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.     

În urma verificărilor s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean din România, în vârstă de 22 de ani, care a recurs la această metodă întrucât dorea să plece să muncească într-un stat din vestul Europei, iar documentele ei de identitate erau expirate. Au fost demarat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.


Scrie un comentariu

trimite