Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dubaiul, un punct de atracţie pentru românii care îşi cumpără proprietăţi; printre investitori sunt şi arădeni

Dubaiul, cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite, după numărul populaţiei, reprezintă un adevărat punct de atracţie pentru investiţiile imobiliare. Potrivit site-urilor de specialitate, românii se află în TOP 10, atunci când vine vorba despre acest tip de investiţii, fiind devansaţi de locuitori ai unor state ca Rusia, Marea Britanie, India, Germania, Franța, Statele Unite ale Americii, Pakistan Liban şi Canada.

De menţionat că printre investitori sunt şi arădeni care sunt atraşi de mirajul oriental.  

Dubaiul, un punct de atracţie pentru românii care îşi cumpără proprietăţi; printre investitori sunt şi arădeni
Comentează 1

Investitorii și cei care își caută o locuință caută cu toții să se stabilească în Dubai datorită facilităților de top pe care orașul le oferă, scrie playtech.ro. „S-a observat cu strictețe o creștere a investițiilor imobiliare, cu un total de 11.539 de vânzări, cu tranzacții de peste 27,5 miliarde AED. A fost cel mai bun trimestru în domeniul imobiliar din Dubai după 2010”, informează n7realestate.com. Deși nu sunt prezentate sumele directe investite în piața imobiliară din Dubai, siteul preconizează o creștere a acestora și în următoarea perioadă, influențată, poate, și de criminalitatea scăzută, dar și de Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.

Potrivit unei investigaţii Rise Project, printre românii care şi-au luat case în Dubai se află şi un om de afaceri din Arad. Este vorba despre Cosmin Codrin. Acesta a intrat în atenţia presei în urmă cu câţiva ani din cauza implicării într-un dosar de trafic de minori. De altfel, în 2016 a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare.

Cosmin Codrin le declara jurnaliştilor de la Rise Project că a cumpărat proprietățile din Dubai cu bani încasați ca dividende din firmele pe care le deține și a sugerat că dosarul penal în care a fost condamnat este o făcătură: „Nu am vrut să dau declarații despre niște oameni pe care nu i-am cunoscut. Nu mai contează restul”.

Intraţi AICI pentru detalii.

Sursa foto: visitdubai.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite