Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

,Drumurile noastre toate se vor asfalta vreodată”?

,Drumurile noastre toate se vor asfalta vreodată”?
Comentează 1

Ciobănaș cu 300 de oi, când mai vii și treci cu turma pe la noi?

Ai dat pe ,,waze” rută ocolitoare? Nici tu nu mai vrei să circuli pe drumul acesta?

Da, am înțeles, nu poți coordona foarte bine oițele, și cum se apropie Paștele, nu ai vrea să riști să se accidenteze vreuna dinte ele.

Drumul Arad-Buteni, este sub orice critică, dacă cumva ești nevoit să treci prin Horia, Șiria, Pâncota și restul împrejurimilor îți vine să mergi la un campionat de înjurături,  cu siguranță ai câștiga. Dacă îți dorești să ai parte de o cursă plină de obstacole, acest drum este soluția perfectă, dar te anunț că ai nevoie de anumite abilități pentru a reuși să ajungi la destinație.

Dacă cumva îți dorești să scurtezi viața mașinii, acest drum te va ajuta cu siguranță. Dacă nu știi unde să mai pescuiești, te invit călătorule, pe acest drum, este gratuit, nu necesită nici o aprobare, iar speciile de pești sunt foarte diversificate. De la crap, știucă, biban până la diferite specii de fitofag, șalău, mreană și nu în ultimul rând specia care îmi place mie cel mai mult: somnul.  Da, această specie este cel mai des întâlnită fiind caracteristica principală a vinovaților pentru acest drum. Dacă îți dorești un masaj profesional, și nu ai avut timp să îți faci o programare,  e de ajuns să te pui în mașină și să mergi pe acest drum. Partea cea mai bună este că, în felul acesta masajul durează mai mult decât o oră, și nu uita este gratuit!

Dacă te simți balonat, și nu reușești sub nici o formă să vomiți, acest drum este soluția perfectă, instant greața se va instala. Dacă una din pasiunile tale este să plantezi, iar la tine în grădină nu mai ai loc, pe acest drum o poți face cu siguranță, pământul este foarte fertil și potrivit pentru plantarea florilor, plantelor , nu mai ai nevoie de ghivece pentru că sunt incluse.

 

Corina Tamaș

Dacă ții în mod deosebit să întârzii la serviciu, să nu ajungi la o întâlnire importantă, acest drum este soluția.

Ne-am săturat de situația asta, așa că nu ne-a rămas decât să protestăm. Așa se face că sâmbătă, în jurul orei 12, mai mulți cetățeni din împrejurimi și-au unit forțele, și au organizat un protest.

,,Nu vom ceda până nu se va asfalta, Prea multe vieți au pierit de la atâta cârpit, Noi vrem drumuri asfaltate nu promisiuni deșarte” au fost câteva dintre mesajele participanților  la acest protest.  Aștepăm cu sufletul la gură, din partea autorităților în măsură să găsească o rezolvare.

Până atunci, rămâne în picioare marea întrebare :

,,Drumurile noastre toate se vor asfalta vreodată”?

 

Corina Tamaș

 

Galerie foto (9)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite