Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Drumul spre Rio trece şi prin Arad. „Mi-am dorit enorm baremul de calificare la Jocurile Olimpice”

Au mai rămas câteva zile până la stratul Cupei Europei de Aruncări Lungi de la Arad. Prinrte favoriţi se numără şi arădeanul orginiar din Bocsig, Andrei Gag.

Drumul spre Rio trece şi prin Arad. „Mi-am dorit enorm baremul de calificare la Jocurile Olimpice”
Comentează 0

Descoperit de Traian Magheru, trecut apoi prin mâna lui Ionel Opres, şi acum anrtenat de Ioan Zamfirache, reprezentantul CSM Arad – CSU Suceava are un season best de 20,96 m la aruncarea greutăţii, iar în acest an este şi participant la Jocurile Olimpice de la Rio.

„La Cupa Europei de la Arad sunt favorit şi sper sa fac un concurs bun la nivelul meu de pregătire. Apoi plec la Portland la Mondialele de sală şia colo sper la un rezultat cât mai bun.

Cât despre Jocurile Olimpice, mi-am dorit enorm baremul de calificare. De când m-am reprofilat pe greutate mi-am dorit să ajung la această competiţie de mare anvergură. Ştiu că timpul trece foarte repede, mă pregătesc intens, sunt liniştit pe pregătire având barmeul de calificare. Rio necesită un antrenament atent. Orice concurent vrea să ajungă la JO, e primul mecu campionat olimpic. Eu sper să trec de calificări, vreau să dau cel mai bun rezultat al meu”, ne-a declarat Andrei Gag.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide