Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Droguri descoperite la Nădlac. Ofițerii SCCO au ridicat mii de pastile de ecstasy (VIDEO)

Captură imensă de droguri la Nădlac - mii de pastile au fost ridicate de ofițerii de la „Crimă Organizată”. Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, fără drept și introducere în țară de droguri de mare risc, fără drept.

Droguri descoperite la Nădlac. Ofițerii SCCO au ridicat mii de pastile de ecstasy (VIDEO)
Comentează 0

În cauză s-a reținut faptul că, la începutul lunii noiembrie 2021, inculpatul a procurat, de pe teritoriul Olandei, droguri de mare risc, pe care intenționa să le comercializeze pe teritoriul României.

În data de 08.11.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul SCCO Arad și al polițiștilor de frontieră din cadrul Sectorul Poliției de Frontieră Nădlac au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a inculpatului, în timp ce încerca să introducă pe teritoriul României aproximativ 4.000 de comprimate MDMA și 900 de grame de amfetamină.

În data de 10.11.2021, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Iași, BCCO Oradea și BCCO Cluj.


Scrie un comentariu

trimite