Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dragnea, ironic la adresa DNA: Dacă nu ne arestează pe toţi, dezbatem în Parlament Legile justiţiei

Liviu Dragnea a comentat ironic criticile DNA la adresa proiectului de modificare a Legilor justiţiei, răspunzându-le jurnaliştilor că forma finală a propunerii va fi votată în Parlament, asta dacă procurorii anticorupţie nu arestează toţi parlamentarii şi dacă mai rămâne cineva care să dezbată.

Dragnea, ironic la adresa DNA: Dacă nu ne arestează pe toţi, dezbatem în Parlament Legile justiţiei
Comentează 0

„Dacă nu ne arestează pe toţi, să mai rămână unii dintre noi care să încerce să dezbată în Parlament, pentru că încă în România legile se dezbat şi se aprobă în Parlament", le-a spus Dragnea reporterilor.

Şeful PSD a mai declarat şi că Legile justiţiei vor depinde foarte mult „de tot poporul român" şi de reacţiile pe care aceste modificări le stârnesc în societate. 

„Trebuie să ţii cont de tot poporul român şi eu cred ca înainte de toate trebuie să ţinem cont de ceea ce se doreşte la nivelul întregii societăţi, de ceea ce vor spune corpurile profesionale din acest sistem, vom asculta absolut toate argumentele, indiferent că vor fi prezentate cu patimă sau cu mai puţină patimă, pentru că Parlamentul decide. În semifinală, preşedintele promulgă sau întoarce înapoi. Dezbaterea parlamentară va începe după ce vor fi ascultate toate argumentele şi acele argumente vor putea fi repetate şi în timpul dezbaterii parlamentare", a mai explicat Dragnea, cu toate că a subliniat că încă nu înţelege adevăratul motiv pentru care oamenii au ieşit din nou la proteste. 

Citeste mai mult pe gandul.info


Scrie un comentariu

trimite