Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dragnea, dezlănțuit! Liderul PSD, avertisment dur pentru Iohannis

Liviu Dragnea le-a declarat război celor din Opoziţie care contestă legile justiției la Curtea Constituţională şi le trasmite că aceastea vor intra în vigoare. Mai Mult, liderul PSD anunţă că şi Codurile penale vor fi schimbate cât de curând şi îl avertizează şi pe Klaus Iohannis.

Dragnea, dezlănțuit! Liderul PSD, avertisment dur pentru Iohannis
Comentează 1

"O grupare de partide care susţine statul paralel, susţine să se continue abuzurile, susţine ca lumea tenebrelor să continue. Noi avem un pachet de legi normale, CCR a declarat aproape toate legile constituţionale. Această disperare se va încheia. Nu pot opri mersul democraţiei. Vedem dacă şi preşedintele le promulgă. Vor intra în vigoare.

E o reformă dorită a sistemului de justiţie. Şi modificarea Codurilor penale se va finaliza cu texte în concordanţă cu deciziile CEDO, ale Curţii Constituţionale. Aceste două acţiuni vor fi duse până la capăt cu toate piedicile şi încercările de intimidare. Nu a contat ce a ieşit la iveală de la Ploieşti. Nu a contat asta. Sunte aceleaşi practici şi la Bucureşti. E un proces pe care statul paralel nu-l mai poate opri", a spus Dragnea.

Sursa

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite