Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dr. Cătălina Banciu, medic stomatolog : „Atunci când crezi cu adevărat în visul tău, se întâmplă!

Dr. Cătălina Banciu, medic stomatolog : „Atunci când crezi cu adevărat în visul tău, se întâmplă!
Comentează 1

Poveștile de studenție și de viață Alumni UVVG continuă, în această săptămână, cu o absolventă din anul 2020. Ne-am dorit să prezentăm și povești mai recente, absolvenți mai tineri, din generația care acum își ia avânt și își deschide aripile să zboare spre cele mai înalte culmi profesionale.

Chiar dacă este la început de drum, toate semnele indică că va ajunge departe. Are toate ingredientele : tânără, ambițioasă, bine pregătită. Cătălina Banciu a absolvit specializarea medicină dentară în anul 2020. Acum 9 ani, la examenul de admitere, ne-a povestit că n-a știut deloc pe ce drum pornește, „dar acum, privind în urmă, pot spune că a fost cea mai bună alegere. Am avut parte de colegi minunați, oameni frumoși, veniți din diferite orașe ale țării (eu de la 700 km distanță), alături de care, timp de 6 ani am avut parte de cea mai frumoasă studenție. Cadrele universitare și nu numai, oamenii din echipa UVVG sunt oameni dragi mie, cu care mă întâlnesc și povestesc cu drag și acum.”

În studenție, a reprezentat studenții în Senatul Universității, „asta datorită mentorilor mei, Paul Freiman și Ioana Lile”.

Despre anii facultății, ne-a povestit destul de succint, dar am înțeles de ce nu sunt foarte multe de povestit. Pentru că, pe lângă party-uri și distracție, și-a început activitatea profesională: „Încă din facultate am practicat la un cabinet stomatologic, unde am și continuat apoi să lucrez ca medic. Îndrumătorul meu a avut încredere si a sprijinit evoluția mea profesională, și de la dumnealui am învățat cu adevărat ce înseamnă să fii un medic bun. ”

În momentul de față, Cătălina este medic rezident aici, în Arad, și are un cabinet privat, „unde încerc să fiu într-o continuă evoluție, pentru a reda pacienților mei zâmbetul pe buze.”

Un sfat pentru cei care sunt la început de drum? „Atunci când crezi cu adevărat în visul tău, se întâmplă!”

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide