Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două tipuri de ceasuri preferate de către bărbații activi

Folosit inițial doar pentru utilitatea lui, ceasul a devenit in zilele noastre un accesoriu care ne definește ținuta și care ne pune în valoare într-un mod plăcut. Înainte de apariția ceasului de mână, acestea se purtau în buzunar și erau mecanice. La început acestea arătau doar ora, însă acum ceasurile au diferite funcții, de la ceasurile simple până la cele cu cronograf și cele smart.

Două tipuri de ceasuri preferate de către bărbații activi
Comentează 0

Sursa de imagine: Ilya.K / Shutterstock.com

Cei mai mulți dintre bărbați aleg acest accesoriu în viața de zi cu zi, alții doar la unele evenimente, pentru a accesoriza ținutele. Ceasurile se clasifică în funcție de mecanismul pe care îl au, în funcție de tipul de curea care le face pretabile pentru anumite ținute și după funcțiile pe care le poate avea. Va prezentăm două tipuri de ceasuri preferate de către bărbați.

Ceasurile mecanice - accesorii la modă în orice ținuta urbană

Ceasurile mecanice sunt extrem de populare, fie că vorbim de cele cu mecanism manual sau automat, toate continuă să îşi găsească un loc important în garderoba oamenilor moderni. Sunt practice şi foarte atractive ca aspect şi, datorită mecanismelor geniale, reuşesc să îndeplinească perfect sarcina pentru care au fost concepute: să măsoare timpul precis. Când vorbim de ceasuri bărbăteşti calitative spunem mai mult decât obiecte funcţionale, spunem durabilitate, rezistență şi aspect impecabil. Acestea au devenit accesorii nepreţuite pentru bărbaţii din întreaga lume, completând ţinutele cu personalitate. Practic, putem spune că sunt accesorii ce creionează ţinutele urbane, pe cele formale şi semiformale impecabile. 

Ceasul cu quartz - întotdeauna  de efect

Ceasurile cu mecanisme quartz sunt şi ele extrem de populare. Îşi găsesc aprecierea în rândul tinerilor, a oamenilor activi, ce pun preţ pe mişcare şi un stil de viaţă dinamic. Aceste dispozitive vin cu numeroase alte funcţii ce îi ajută pe utilizatori să monitorizeze diferite activități. Au câştigat aprecierea utilizatorilor datorită simplităţii şi a impactului maxim pe care îl conferă ţinutelor creionate, însă sunt apreciate şi datorită modului facil de funcţionare. Dacă vorbim de ceasuri cu mecanisme quartz durabile, cu siguranță, vorbim de Swiss ceas bun şi brandurile elvețiene consacrate. Şi pe parte de aspect, variantele cu mecanisme quartz sunt excepţionale, acestea completând outfiturile casual, sport şi cosmopolite inedite. Atât modelele cu brăţări metalice, cât şi cele cu brăţări din silicon definesc perfect stilul de viaţă urban.

Sursa de imagine: Nor Gal / Shutterstock.com

Întrucât ceasurile nu mai sunt demult considerate doar instrumente de măsurare a timpului, ci mai degrabă accesorii personale, au devenit foarte variate ca aspect. În final trebuie precizat că indiferent de sistem şi preferinţe personale legate de mecanisme şi design, este important să se acorde un plus de atenţie întreţinerii şi depozitării acestora. Pot fi păstrate în siguranță în cutii speciale pentru ceasuri și puse în valoare de orice corp de iluminat decorativ


Scrie un comentariu

trimite