Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Două premii câștigate de două femei  la ”Repriza de Sport” de luni seara

Două premii câștigate de două femei  la ”Repriza de Sport” de luni seara
Comentează 0

Deși tema emisiunii a fost ” Școala arădeană de arbitraj” , iar cele două întrebări erau din Legile Jocului la fotbal, surprinzător, răspunsurile corecte și cele mai rapide au venit de la două femei: Adina Raluca Mada și Carmen Leah.

Prima a intrat în posesia unei mingi de fotbal oferită de unul din invitații emisiunii, mai precis, Ionuț Nicoraș , iar cea de-a doua, un pachet cu produse lactate , oferite de celălalt invitat, Alexandru Gornic, managerul Fabricii de produse lactate din Pecica.

Întrebările au fost :
1. La ce distanță minimă de fanionul de la colțul terenului are voie să se așeze un jucător al echipei în apărare , la o lovitură de colț ?
Răspuns corect : 10,15 m.

 

2. Minge de arbitru.Arbitrul lasă mingea să cadă, aceasta atinge pământul, iar jucătorul care lovește mingea  o trimite direct în poarta adversă. Ce decizie ia arbitrul?
Răspuns corect: Aut de poartă.

Primul premiu ( mingea a fost ridicat ) , iar cel de-al doilea ( pachetul cu produse lactate) urmează să fie ridicat de doamna Carmen Leah, momentan câștigătoarea având  mici probleme de sănătate.

Vă aștept luni, 14 decembrie, de la ora 21, pe ” La strada Tv”, la o nouă ediție a Reprizei de sport. Invitații emisiunii vor fi  Adrian Abrudan , antrenorul echipei Crișul Chișineu- Criș și Rafael Zamfir, unul dintre portarii acestei echipe.

Sperăm să fie și premii. Vă așteptăm!

Galerie foto (2)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite