Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureș a fost anunţat

Italianul Cristiano Bergodi este noul antrenor al echipei de fotbal ASA Târgu Mureș, a anunțat vicecampioana României, într-un comunicat postat pe site-ul oficial.
 

Noul antrenor al echipei ASA Târgu Mureș a fost anunţat
Comentează 0

Cristiano Bergodi, în vârstă de 50 ani, a semnat marți dimineață contractul cu ASA, după care a plecat spre Pojorâta, pentru a asista la jocul din șaisprezecimile de finală ale Cupei României, pe care gruparea din Târgu Mureș îl dispută cu formația locală de ligă secundă ACS Bucovina Pojorâta.

În vârstă de 50 ani, Cristiano Bergodi este un cunoscut fost jucător, care a evoluat între anii 1984-1999 la cluburile Pescara, Lazio Roma și Padova.

Cariera de antrenor și-a început-o în Italia, la formații ca Sassuolo, Lazio Roma și Lecce, la ultimele două activând ca secund. Bergodi este un apropiat al fotbalului românesc, antrenând rând pe rând echipele FC Național, CFR Cluj, Rapid București, Poli Iași și Steaua. Înainte de a reveni la Rapid, pentru finalul sezonului trecut, a mai antrenat în Peninsulă formațiile Modena, Pescara (Serie A) și Brescia.

sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite