Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dosarul CRIMINALULUI care a incendiat o fată de 17 ani a fost declinat la DIICOT. Avea în telefon mai multe înregistrări indecente

Dosarul lui Ion Turnagiu, bărbatul condamnat pentru cinci crime și eliberat înainte de termen, care în urmă cu două săptămani a incendiat o fată de 17 ani din Mehedinți, a fost declinat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți la DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinți, potrivit unor surse judiciare citate de Ziare.com.

Dosarul CRIMINALULUI care a incendiat o fată de 17 ani a fost declinat la DIICOT. Avea în telefon mai multe înregistrări indecente
Comentează 0

Sursele citate au precizat că această declinare a avut loc după ce procurorii au constatat că în telefonul lui Ion Turnagiu existau mai multe fișiere cu persoana vătămată minoră în diferite ipostaze indecente.

Criminalul în serie a încercat să se sinucidă joi seară, în arestul IPJ Mehedinți, unde se află în arest preventiv. Bărbatul a încercat să se spânzure cu tricoul.

Bărbatul a fost găsit în stop-cardiorespirator, a fost resuscitat de echipajul Ambulanței sosite la fața locului, după care a fost transportat la UPU a Spitalului Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin.

Ion Turnagiu a fost condamnat la 90 de ani de închisoare pentru cinci infracţiuni de omor, dar, după 25 de ani petrecuţi în spatele gratiilor, a fost eliberat anul trecut în baza recursului compensatoriu.

El este cercetat pentru tentativă de omor și a recunoscut la prima audiere că i-a dat foc fetei, spunând că-i pare rău, dar că dorește să i se acorde o șansă pentru a o ajuta pe victimă să-și revină.

În dosar se precizează, de asemenea, că, din cercetările efectuate, rezultă că inculpatul Ion Turnagiu avea o relație de prietenie cu victima și familia acesteia, iar în urmă cu 3-4 zile, numita Ş.M.L.A a depus o plângere penală pentru infracțiunea de viol față de acesta.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani fusese condamnat în anul 1994 la închisoare pe viaţă, pentru uciderea a cinci persoane, însă a fost eliberat în cursul anului trecut, după 25 de ani de detenţie.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite