Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dorel Căprar îl acuză pe Marin Lupaș că vrea să dezbine PSD Arad

Dorel Căprar îl acuză pe Marin Lupaș că vrea să dezbine PSD Arad
Comentează 3

Președintele PSD Arad, deputatul Dorel Căprar, a reacționat la acuzele venite din partea consilierului municipal Marin Lupaș. Acesta din urmă acuza conducerea filialei arădene a social-democraților de faptul că niciun actual consilier municipal nu se va mai regăsi pe lsita pentru alegerile locale din vara acestui an. În plus, Lupaș a acuzat că la nominalizarea candidatului de primar nu a fost consultată organizația locală.

În replica, Dorel Căprar spune că decizia ca majoritatea consilierulor locali ai PSD să nu se mai regăsească pe listele viitoare, aparține partidului. De asemenea Căprar îl acuză pe Lupaș de tentative dee dezbinare a partidului

"Din start ţin să precizez, legat de frustrările personale ale consilierului Marin Lupaş, că decizia conform căreia 90 % dintre consilierii municipali nu se vor mai regăsi pe listele PSD la alegerile locale, nu îmi aparţine, este decizia noastră, a tuturor. Marin Lupaş şi-a dat ieri "examenul de maturitate" confirmând suspiciunile noastre legate de un scenariu bine pus la punct, mai precis o tentativă de dezbinare a PSD Arad. Temele acestea fanteziste, de tipul "Blat cu Falcă" nu sunt întîmplătoare şi sunt introduse de Lupaş & co. pe Facebook pentru a genera confuzie.Tocmai de aceea am pornit la reconstrucţia aproape totală a organizaţiei municipale, în momentul în care unii au preferat să se retragă în zona de non-combat. Treaba lor ! Doar că aceşti oameni în loc să-şi bea cafelele în linişte au vreme de postat aiureli pe reţele de socializare.Nu este decât măsura lipsei lor de caracter de a sta pe margine şi a comenta răutăcios, evident cu un scop precis.Nu am fost niciodată mai uniţi, acum când a venit alături de noi şi senatorul Mihai Fifor, muncim cu drag şi plăcere cu gândul la interesele cetăţenilor acestui oraş, pe care îl iubim sincer şi vrem să-l vedem din nou la înălţime", spune Dorel Căprar.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite