Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doliu în teatrul românesc. Stela Popescu, printre stele

Este doliu în lumea teatrului din România, după ce actrița Stela Popescu a fost găsită moartă, ieri, în locuința sa. Sicriul ei va fi depus astăzi la prânz în foaierul Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Toți cei care au iubit-o pe Marea Doamnă a teatrului românesc îi pot aduce un ultim omagiu.

Doliu în teatrul românesc. Stela Popescu, printre stele
Comentează 0

Stela Popescu a murit. Poliţia Capitalei anunţă că a fost deschis un dosar de moarte suspectă după decesul actriţei Stela Popescu, trupul neînsufleţit al acesteia fiind ridicat şi dus la Institutul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

"Trupul neînsufleţit va fi ridicat şi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei pentru a fi clarificate anumite aspecte de natură medicală. Cercetările sunt efectuate de către compartimentul Morţi Suspecte din cadrul Serviciului Omoruri, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti", transmite Poliţia Capitalei.

Stela Popescu a murit. Potrivit reprezentanţilor SMURD, Stela Popescu a fost găsită decedată de un membru al familiei, la domiciliul actriţei.

Potrivit medicilor, decesul ar fi intervenit cu câteva ore mai devreme. 

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. „În momentul în care am ajuns la locaţie, era decedată de mai multe ore”, a completat medicul urgentist. 

Stela Popescu a murit. "Momentan nu avem un dosar de moarte suspectă, se va face o evaluare la faţa locului şi vom vedea dacă este nevoie de autopsie sau nu”, aau spus surse din Poliţie pentru Adevarul. 

Trupul neînsufleţit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, la Teatrul Constantin Tănase, iar artista va înmormântată la cimitirul Cernica, a declarat Alexandru Arşinel

"Cred că era o mincinoasă la partea de sănătate. Niciodată nu s-a plâns că o doare ceva. Mai cădea câteodată, că era micuţă, dar se scutura. Alaltăieri am discutat cu ea că am întrebat ce facem în Spania, ce materiale facem. Azi dimineaţa am sunat-o că avem o propunere la Chişinău. Nu a răspuns. Ea n-a mai răspuns de ieri, a murit de ieri. Va fi depusă aici (n.r. la teatrul Constantin Tănase). Va fi îngropată la Cernica, lângă Puiu (n.r fostul soţ al Stelei Popescu)", a declarat Alexandru Arşinel, partenerul Stelei Popescu de aproape 40 de ani.

Sursa realitatea.net

Scrie un comentariu

trimite

Inchide