Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi oameni împușcați în casă, la Iași

Caz incredibil într-o localitate din județul Iași. Două persoane au ajuns azi noapte la spital după ce au fost împuşcate în casă de un individ. Bărbatul a intrat cu o pușcă în locuință și a început să tragă.

Doi oameni împușcați în casă, la Iași
Comentează 0

“Este vorba despre două victime împuşcate, aparent fiind vorba despre acelaşi agresor. La faţa locului au mers echipaje ale Poliţiei, Serviciului de Ambulanţă Bivolari şi de terapie mobilă intensivă. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, împuşcat în abdomen, acesta fiind dus la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Sfântul Spiridon, din Iaşi, el fiind internat în Clinica de Chirurgie. Acesta a fost dus direct în sala de operaţii. De asemenea, un pacient de aproximativ 30 de ani, care a fost împuşcat în picior, a fost preluat după primul pacient”, a declarat luni dimineaţă prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu, coordonatoarea UPU-SMURD Iaşi.

În acest caz, poliţiştii au demarat o anchetă, pentru identificarea suspectului, iar cercetările continuă, pentru a stabili toate circumstanţele în care a avut loc incidentul.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite