Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi muzicieni ai Filarmonicii Banatul, reţinuţi pentru că VINDEAU DROGURI în parcarea unui mall

Doi muzicieni de la Filarmonica Banatul au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce încercau să vândă droguri unui bărbat, în parcarea unui mall din Timişoara, scrie Agenția de presă News.ro.

Doi muzicieni ai Filarmonicii Banatul, reţinuţi pentru că VINDEAU DROGURI în parcarea unui mall
Comentează 0

Poliţiştii de la Crima Organizată şi procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) din Timişoara au surprins în flagrant, în parcarea unui mall din Timişoara, doi bărbaţi care încercau să vândă droguri de mare risc unui alt bărbat.

În momentul flagrantului, cei doi aveau asupra lor 700 de pastile de Ecstasy şi 900 de timbre LSD pentru care au cerut suma de 11.700 de euro.

Bărbaţii sunt angajaţi ai Filarmonicii Banatul din Timişoara, unul tenor şi altul basist, şi au fost recent într-un turneu în Olanda.

Potrivit anchetatorilor, citați de News.ro, muzicienii au fost ridicaţi şi conduşi la audieri la sediul DIICOT Timişoara unde au declarat că au cumpărat drogurile din Olanda, însă nu ei le-au transportat în România, ci un cărăuş care le-a lăsat pe un câmp, în zona localităţii Săcălaz. Pentru a le recupera, ei au folosit coordonate GPS transmise de cel care a adus stupefiantele în ţară.

Artiştii au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar vineri urmează să fie prezentaţi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă cu acuzaţiile de trafic de droguri de mare risc.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite