Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doi câștigători la prima ediție a emisiunii ” Repriza de Sport” din anul 2022

Doi câștigători la prima ediție a emisiunii ” Repriza de Sport” din anul 2022
Comentează 0

Luni după-amiază, în studioul ” LaStradaTv”, în cadrul emisiunii ” Repriza de Sport” au fost prezenți invitații : Alin Deac , cel mai bun arbitru arădean din campionatul județean al anului 2021 și Sergiu Găluți, care a primit diploma de Tânără Speranță a arbitrajului județean Arad, secțiunea arbitru-asistent.

La cele două întrebări concurs din timpul emisiunii , premiile ( o cană personalizată din partea firmei Gripple și o sticlă cu vin Pinot Noir din partea cramei Podrumu lui Gurban) au fost câștigate de Valentina Haida din Vladimirescu și Răzvan Salantz din Horia.

Întrebările au fost:

1. În cazul loviturii de poartă, jucătorii adverși sunt obligați să se afle în afara suprafeței de pedeapsă până În când mingea se află în joc.

Ce decizie ia arbitrul dacă la o lovitură de poartă, mingea este mișcată în mod clar de portar sau apărători, iar apoi este lovită de un jucător al echipei aflate în atac, pătruns ulterior în suprafața de pedeapsă și care o introduce în poarta adversă?

Răspuns: Gol valabil.

2. Lovitură de colț. Arbitrul fluieră pentru ca lovitura să fie executată. Executantul lovește mingea, o lovește slab însă, încât mingea nu apucă să părăsească semicercul cu raza de un metru de la steagul din colțul terenului. Disperat , acesta pune mâna pe minge și o reașează pe locul inițial pentru a repeta lovitura.

Ce decizie ia arbitrul?

Răspuns: Lovitură liberă directă pentru echipa adversă

Felicitări câștigătorilor !

Galerie foto (1)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite