Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Document INCENDIAR din interiorul PSD: Statul paralel s-a speriat și acționează prin Grindeanu-Ponta

Un document din interiorul PSD arată în mod clar manipularea pe care echipa condusă de Liviu Dragnea o instrumentează în detonarea Guvernului Grindeanu.

Document INCENDIAR din interiorul PSD: Statul paralel s-a speriat și acționează prin Grindeanu-Ponta
Comentează 0

Documentul reprezintă un punctaj PSD pentru presa și conține liniile de forță ale propagandei actualei conduceri în războiul deschis taberei Grindeanu-Ponta.

PSD se află sub asediul statului paralel, guvernarea PSD a fost deturnată și capturată de statul paralel, se încearcă o dublă lovitură: ocuparea Guvernului și preluarea PSD de către sistem, iar Victor Ponta dorește să rupă PSD, totul în interesul sistemului - sunt doar câteva dintre ideile halucinante din comunicarea PSD.

PSD face teoria conspiraţiei în războiul de putere dintre Dragnea şi Grindeanu. Social democraţii şi-ar fi pregătit o strategie de comunicare prin care vor să demonstreze că partidul se află sub asediul statului paralel, controlat de serviciile secrete.

Documentul secret, obţinut de Realitatea TV, arată că opoziţia lui Grindeanu este promovată drept o acțiune politică ilegală și neconstituțională, la care iau parte forțe din afara PSD și din interiorul structurilor de putere paralelă, al cărei scop este anularea rezultatului alegerilor din decembrie 2016.

Unul dintre pionii principali al acestui joc de putere ar fi Victor Ponta, văzut de PSD drept omul sistemului, adevăratul responsabil pentru eșecul USL și care, așa cum a rupt USL, acum dorește să rupă PSD, totul în interesul sistemului, controlat de servicii, de care Liviu Dragnea s-ar fi dezis.

Potrivit social democraţilor, echipa Ponta - Grindeanu pun la cale, cu sprijinul oamenilor din servicii, un nou UNPR, un nou partid balama care să facă jocurile în Parlament.

Redăm mai jos DOCUMENTUL PSD:

"Unghiul principal: PSD se află sub asediul statului paralel

După victoria PSD în alegerile parlamentare, am asistat la continuarea unui scenariu mai vechi de folosire a PSD în interesul sistemului cu scopul de a captura statul.

În România au avut loc alegeri democratice, a avut loc o campanie electorală, un partid a câștigat alegerile, o coaliție a câștigat
guvernarea, iar țara e condusă acum de un individ din Timișoara, care s-a încuiat pe dinăuntru în Guvern și insultă democrația, electoratul, legile țării.

Citeste mai mult pe realitatea.net


Scrie un comentariu

trimite