Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Doar remize la debut de sezon pentru Sebiş şi Cermei

Doar remize la debut de sezon pentru Sebiş şi Cermei
Comentează 0

A început şi sezonul în Liga a III-a. Cu o primă rundă fără succes pentru Cermei, dar mai ales pentru Un Sebiş care îşi doreşte şi în această stagiune promovarea. Cât despre Şoimii Lipova, nou-promovata joacă azi cu CSM Lugoj.

Dar revenind la meciurile inaugurale ale celorlaltor 2 formaţii arădene, la Deva Sebişul a fost condusă cu 2-1 la pauză şi apoi chiar cu 4-1. Petculescu a deschis scorul în minutul 15, din penalty, pentru ca gazdele să revină până la pauză şi chiar să treacă în avantaj, după “dubla” lui Robert Cristian, din minutele 40, din penalty şi 43. Sebişenii au mai încasat 2 goluri de la David şi Firan, în minutele 51 şi 53, penru un neverosimil, 4-1. Nou intratul Voinescu a făcut 4-2 în minutul 55, la doar câteva secunde după ce a fost introdus pe teren. Acelaşi jucător a mai înscris de două ori, reuşind şi hatrick-ul, în minutele 74 şi 83 şi stabilind totodată şi scorul final, 4-4. Naţional a evoluat la Deva în următoarea formulă: Moroz – Zăinescu (57 Pîslaru), Pintea, Dumitrache, Siminic – E.Dică, Silard Vereș – Săulescu, Petculescu (54 Voinescu), Cl.Vereș (90 Tatulea) – Ionică (80 Susan).


La Giarmata, Cermeiul a fost condus după reuşita lui Anagor din minutul 18, dar Ianc şi Vereş au întors soarta jocului, cu două goluri reuşite în minutele 70 şi 76. Pe final, când Ghighilicea a egalat la 2. Cermei a jucat în formula: Bodea – Rogojanu, Cotoc, Gurban, Suslak – Mager (64 Vereş), Nistor, Ianc, Diarra (81 Aldan) – Fl.Brândușe (64 Bubuş), Sulea (90+1 Boldor).

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite