Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DJ Shiver, un artist care a urcat pe scenă alături de The Prodigy, mixează la Arad Open Air Festival (VIDEO)

După cum vă anunţam, pasionaţii de muzică bună şi iubitorii de distracţie sunt aşteptaţi şi anul acesta la Arad Open Air Festival (AOA), festivalul care are loc  la Aeroportul Arad. Ajuns la cea de a VI-a ediţie, AOA se va desfăşura între 8 şi 10 iulie, având printre invitaţi nume anunţate deja precum B.U.G. Mafia, Spike, Smiley, Şatra B.E.N.Z., Dirty Nano, DJ Shiver, Cezar, SIT, Ion Ludwig, Paul K, Rhadoo, Petre Inspirescu, Raresh, Mihigh, Atmann, Bread&Butter, Herck, Sandru, Someşan şi Timirash.

DJ Shiver, un artist care a urcat pe scenă alături de The Prodigy, mixează la Arad Open Air Festival (VIDEO)
Comentează 0

Considerat a fi unul dintre cei mai harnici şi căutaţi DJ din România, Alexandru Raul Gherman, DJ Shiver pe numele său de scenă, și-a început cariera de DJ la o vârstă fragedă, mixând la petreceri private alături de prieteni. În 2005 a descoperit clubul Avi-Cola unde a găsit muzică electronică. Începând cu 2007, DJ Shiver promovează genul techno cu influențe Electro și  Progressive în cluburi din țară și nu numai, trecând de la CD’uri la TRAKTOR, împărțind scena cu artişti ca Skrillex, The Prodigy, Fat Boy Slim, Die Antwoord, Sigma Tiga, Anthony Rother, Simina Grigoriu, Deekline, Ed Rush, Gojira, Marika, Leizaboy, Carlos, Jay Bliss, Val Laville, Şauce, Faibo X, Dox, Breky și mulți alții. Călătorind în jurul lumii, cântând şi făcând oamenii să râdă, spectacolele sale sunt energice şi nesuperficiale, cu puţină comedie.

Conform cluj.com, DJ Shiver este co-fondator al Asociației OWPN Academy alături de RUTLEX, CODY & EWMA. Un proiect european foarte ambițios care dorește să facă legătura între artiști de muzică electronică și mentori pentru dezvoltarea emoțională și profesională.

„Ajutăm artiștii în devenire să prospere de-a lungul carierei și sperăm să încurajezăm mai mulți artiști în a accesa ajutorul și sprijinul disponibil pentru ei, de aceea oferim încurajare și susținere, colaborăm prin muzică și încercăm să-i facem auziți în toată lumea. Totuși, facem parte dintr-o industrie uriașă și avem nevoie de sprijin pentru un impact mai mare”, a declarat DJ Shiver pentru cluj.com

Cum pot fi achiziţionate abonamentele

Admiratorii lui DJ Shiver sunt aşteptaţi pe 9 iulie, la AOA, la Aeroport. În momentul de faţă, preţul pentru un abonament (Regular Ticket) valabil trei zile, este de numai 149 de lei. Dacă doriţi însă un Camping Ticket, valabil trei zile, care să vă asigure accesul şi în zona de camping, acesta poate fi cumpărat cu 199 de lei. Preţul unui abonament VIP (Special VIP Ticket) valabil trei zile, care asigură accesul în toate zonele festivalului, inclusiv zona VIP, este de 249 de lei. În încheiere, mai trebuie spus că grupurile beneficiază de o ofertă specială (AOA Hi5 Package), şase abonamente tip Regular Ticket la preţ de cinci, care pot fi achiziţionate acum cu 745 de lei.  

Intraţi AICI pentru detalii.

 

 

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide