Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DJ David Guetta este de acord ca vaccinarea COVID-19 să condiționeze intrarea la viitoarele concerte și festivaluri

Celebrul DJ francez David Guetta spune că ar fi de acord ca vaccinarea COVID-19 să devină condiție pentru accesul la concerte și evenimente culturale. Artistul precizând că așa ar fi corect, mai ales că, de un an de zile, industria muzicală a spectacolelor live a fost închisă din cauza pandemiei de coronavirus. 

DJ David Guetta este de acord ca vaccinarea COVID-19 să condiționeze intrarea la viitoarele concerte și festivaluri
Comentează 0

DJ-ul francez David Guetta a declarat că ar fi firesc ca organizatorii viitoarelor festivaluri să restricţioneze accesul spectatorilor şi să îl permită doar pentru aceia dintre ei care s-au vaccinat împotriva noului coronavirus, informează Reuters.

Artistul francez, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit că a primit prima doză a vaccinului Pfizer-BioNTech şi i-a îndemnat pe admiratorii lui să se vaccineze. Totuşi, el a spus şi că înţelege şi că respectă faptul că vaccinarea reprezintă o decizie personală.

"Cred că este absolut firesc. Oamenii au dreptul de a nu se vaccina, dar ei nu pot să impună altor oameni riscul de a îi îmbolnăvi", a declarat artistul marţi pentru Reuters, potrivit Agerpres.

Guetta spune că ar fi normal ca și oraşele, şi ţările să impună această regulă, a restricționării accesului pe baza dovezii vaccinării.

Pe plan global, au fost raportate până acum cel puţin 104,15 milioane de cazuri de COVID-19 şi 2.254.795 de decese asociate COVID-19.

Franța, țara natală a DJ-ului David Guetta, este una din cele mai grav afectate ţări din Europa şi din lume de pandemie. Francezii însă sunt printre cei mai sceptici în privinţa vaccinurilor, iar sondajele de opinie arată că mai puţin de jumătate din populaţia franceză are intenţia de a se vaccina împotriva COVID-19.

David Guetta, cunoscut pentru colaborările sale din ultimele două decenii cu artişti celebri precum Snoop Dogg şi Kid Cudi, speră într-o încheiere în acest an a pandemiei, despre care spune că a fost "îngrozitoare pentru industria muzicală" şi este de părere că 2022 ar putea să devină "anul celor mai mari petreceri" din toate timpurile.

De îndată ce concertele şi festivalurile vor reveni în vieţile oamenilor, David Guetta spune că se va afla "într-un turneu non-stop".

La sfârșitul acestei săptămâni, sâmbătă, David Guetta va transmite în streaming un concert - fără public - din celebrul hotel Burj Al Arab din Dubai, organizat în beneficiul UNICEF şi al organizaţiei locale Dubai Cares, în cadrul iniţiativei sale de caritate "United at Home".

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite