Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Distincţie de onoare a Judeţului Arad pentru Excelenţa sa dr. Marius LAZURCĂ

Distincţie de onoare a Judeţului Arad pentru Excelenţa sa dr. Marius LAZURCĂ
Comentează 0

Vineri, 14 octombrie 2016, începem seria manifestărilor organizate cu ocazia împlinirii a 15 ani de activitate a Centrului Cultural Judeţean Arad încă de dimineaţă. La ora 10.00, în sala Vasile Goldiş a Consiliului Judeţean Arad, i se va acorda distincţia de onoare a judeţului Arad Excelenţei sale dr. Marius LAZURCĂ, ambasadorul României la Budapesta, care va susţine conferinţa publică prilejuită de acest eveniment aniversar. “La ceas aniversar ne onorează prezența alături de noi a Excelenței sale Dr. Marius Lazurcă, primul președinte al Centrului Cultural Județean Arad și unul dintre oamenii care au pus bazele acestei instituții de care se bucură astăzi toți arădenii. Prin activitatea pe care a desfășurat-o în ultimii ani ca diplomat, Marius Lazurcă a făcut cinste Aradului și Centrului Cultural , care se poate mândri că a avut în frunte încă de la început un om care și-a pus amprenta prin personalitatea sa asupra vremurilor în care trăim”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreședintele Consiliului Județean Arad.

Nu va lipsi nici muzica, la eveniment fiind prezentă şi Sara Gheorghe care îi va încânta pe cei prezenţi cu a sa marimbă.

Tot vineri, cei interesaţi să afle mai multe despre activitatea Centrului Cultural Judeţean Arad sunt invitaţi la o expoziţie tematică, pregătită de prof. Horia Truţă în holul Consiliului Judeţean Arad.

 


Scrie un comentariu

trimite