Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DISPARIȚIE MISTERIOASĂ. Un arădean a pus pe jar autoritățile germane timp de 11 zile / UPDATE: Ilica a declarat că l-a ”călăuzit” Dumnezeu

DISPARIȚIE MISTERIOASĂ. Un arădean a pus pe jar autoritățile germane timp de 11 zile / UPDATE: Ilica a declarat că l-a ”călăuzit” Dumnezeu
Comentează 2

Update 1 Ilica a declarat că l-a ”călăuzit” Dumnezeu

Patronul lui Ilica a discutat cu polițiștii din Munchen, care după cercetări ar fi ajuns la concluzia că arădeanul și-a abandonat camionul și a plecat cu banii.

Conform patronului, Ilica le-a spus polițiștilor austrieci, care l-au găsit și apoi au comunicat mai departe informațiile la Munchen - că Dumnezeu i-a arătat drumul pe care să meargă, așa că a pornit pe jos spre Austria.

Totuși, șoferul ar fi cheltuit cei 1200 de euro într-un cazinou, iar patronul, pe lângă faptul că-l va concedia, spune că-l va da în judecată pentru a-și recupera banii.

Nemulțumirea omului de afaceri este cu atât mai mare cu cât, susține acesta, angajatul și-a abandonat camionul cu ușile deschise, cu documente (inclusiv permisul său de conducere) și marfă (materiale de construcții) care era destinată unei firme din Oradea.
 


ȘTIREA INIȚIALĂ:

Un arădean de 33 de ani din Sebiș, Sergiu Ilica, a fost dat dispărut în Munchen în 8 august, când autoritățile germane au început să-l caute folosind inclusiv câini specializați.

Bărbatul este șofer de TIR și ultima dată a fost văzut într-o parcare, unde vehiculul a rămas descuiat.

”În mașină erau actele și chiar telefonul său mobil. De aceea credem că a fost răpit sau amenințat, pentru că nu avea cum să plece fără aceste obiecte”, a povestit pentru ARQ bunica arădeanului, care trăiește în Sebiș.

După 12 zile de coșmar, vestea bună a fost primită de familie chiar astăzi, de la autoritățile austriece.

”Sergiu a fost găsit, ieri, mergând pe jos pe marginea unui drum din Austria. Nu se știe cum a ajuns acolo, pentru că sunt peste 500 de kilometri de la locul dispariției. Încă nu a dat nicio explicație, așteptăm cu nerăbdare să aflăm ce s-a întâmplat”, ne-a mai spus bunica bărbatului.

Contactat de ARQ, patronul lui Sergiu Ilica ne-a declarat că se află în Germania, pentru a afla mai multe de la autorități despre această dispariție. Omul de afaceri ne-a precizat că angajatul său avea la el aproximativ 1200 de euro, banii firmei.

Polițiștii din Arad și din Sebiș au efectuat și ei cercetări în ultimele zile, de când familia a anunțat dispariția, dar nu au reușit să afle nimic despre Sergiu Ilica, până astăzi.

Surse din cadrul Poliției au confirmat că bărbatul a fost preluat de polițiștii austrieci, care l-au audiat și i-au dat drumul pentru a se întoarce în țară, unde este așteptat să explice ce s-a întâmplat.


Foto: Facebook

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite