Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Directorul Penitenciarului Arad, Dan Halchin, este noul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor

Comisar șef de poliție penitenciară Dan Halchin, actualul director al Penitenciarului Arad, a fost promovat, în data de 1 aprilie 2021, în funcția de director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), anunţă Federaţia Sindicatelor din ANP.

Directorul Penitenciarului Arad, Dan Halchin, este noul director general al Administrației Naționale a Penitenciarelor
Comentează 0

Comisarul șef de poliție penitenciară Dan Halchin, în vârstă de 42 de ani, este actualul director al Penitenciarului Arad. În urma examenului organizat de Ministerul Justiției în perioada 29-30 martie 2021, ofițerul de poliție penitenciară a obținut nota 8.10.

Concurenții au fost: Dan HALCHIN (director Penitenciarul Arad), Cătălin LUNCAȘU (director BAGR), Geo BURCU (director DPCT), Georgică ALEXEEV (director Penitenciarul Timișoara).

Concursul/examenul a constat în două probe, astfel:

1. Interviul în cadrul căruia se prezintă și proiectul managerial referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere;

2. Proba practică pentru evaluarea aptitudinilor manageriale, care constă în rezolvarea unei activități, a unei situații sau a unei succesiuni de activități ori situații întâlnite în mod curent sau care pot apărea în exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere.

 

Citește mai mult AICI.


Scrie un comentariu

trimite