Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Directorul DRDP Timișoara a verificat lucrările care se fac pe drumurile naționale din județ

Directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timişoara, Horațiu Simion, a verificat astăzi lucrările la drumurile naționale care se fac în județul Arad. Una dintre opriri a fost făcută pe DN 7, la Vladimirescu.

Directorul DRDP Timișoara a verificat lucrările care se fac pe drumurile naționale din județ
Comentează 3

 „În cursul zilei de astăzi, împreună cu prefectul județului Arad, Gheorghe Stoian, și cu vicepreședintele CJ Arad, Sergiu Bîlcea, am parcurs lucrările de așternere covor asfaltic, în ultima zi în care s-a așternut mixtura asfaltică pe acest sector. Au fost punctate și celelalte sectoare ale DN 7 pe care se vor executa lucrări de covoare, și anume Ilteu - Săvârșin - Pecica, precum și lucrările de importanță majoră ale județului Arad: reabilitare DN 76, sector Ionești - Vârfurile și pasajul peste CF Arad – București”, susține Horațiu Simion.

La rândul său, Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, spune că de la ieșire din municipiu până dincolo de Vladimirescu lucrările sunt aproape gata. „Este aproape gata asfaltarea DN 7, de la ieşirea din Arad până dincolo de Vladimirescu. O lucrare importantă atât pentru locuitorii din Arad şi Vladimirescu, cât şi pentru cei aflaţi în tranzit. Mă bucur că investiţiile merg mai departe şi că această lucrare s-a realizat sub un trafic redus, cu un disconfort minim”, afirmă Bîlcea. 

„Cu ocazia acestei deplasări pe teren am constatat că activitățile de reparație-întreținere și de modernizare a drumurilor naționale și a celor județene continuă. Mulțumesc conducerii Regionalei de drumuri și poduri Timișoara cât și conducerii Consiliului Județean Arad pentru activitatea desfășurată în această perioadă critică”, a declarat prefectul Gheorghe Stoian. 
Lucrările de reparație-întreținere ale DN7, între ieșirea din Municipiul Arad și ieșirea din Vladimirescu spre Păuliș, s-au desfășurat pe o lungime de 5,71 kilometri, valoarea lor fiind de aproape 1,5 milioane de lei. 
În total sunt realizate lucrări de reparație-întreținere pe 22,92 kilometri din DN 7, pe teritoriul Județului Arad,  în zonele Arad-Vladimirescu, Pecica, Săvârșin și Ilteu. Valoarea lucrărilor este de 5.867.465 lei. 
Prefectul Gheorghe Stoian a remarcat și eforturile conducerii Consiliului Județean Arad de a asigura continuarea lucrărilor de reabilitare a drumurilor județene în condițiile epidemiologice actuale, generate de infecția cu noul coronavirus SARS-CoV-2. În acest moment sunt în lucru mai multe troansoane de drum județean, preopunderent din fonduri europene, dar și din fonduri proprii ale Consiliului Județean Arad sau din fonduri guvernamentale. Aceste tronsoane sunt următoarele: Pâncota-Buteni, Sânpetru German-limită județ Timiș, Pecica-Turnu, Șofronea-Zimand Cuz, Sântana-Olari-Sintea Mică, Seleuș-Nădab, Sintea Mare-Șepreuș, Buteni-Gurahonț, Bârsa-Moneasa-limită județ Bihor, Zăbalț-limită județ Timiș, Tauț-Târnova.    

 

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite