Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Diplome de aur pentru arădenii care împlinesc 50 de ani de căsătorie și muzică ușoară cu Gabriel Cotabiță, Cătălin Crișan și Carmen Rădulescu

Diplome de aur pentru arădenii care împlinesc 50 de ani de căsătorie și muzică ușoară cu Gabriel Cotabiță, Cătălin Crișan și Carmen Rădulescu
Comentează 2

Cuplurile care anul acesta împlinesc 50 de ani de căsătorie neîntreruptă au fost sărbătorite în după-amiaza de joi, 22 august, de către reprezentanții administrației locale arădene, care le-au oferit câte o „Diplomă de aur“, în cadrul manifestărilor „Zilele Aradului”.

„În fiecare an ne arătăm admiraţia şi respectul faţă de cuplurile care au reuşit să depăşească încercările vieţii şi au rămas ÎMPREUNĂ. Ele sunt un adevărat model  pentru comunitatea noastră şi un exemplu demn de urmat pentru generaţiile viitoare”, a declarat primarul municipiului Arad, Călin Bibarţ.

Un număr de 150 de cupluri au fost luate în evidență de reprezentanții Centrului Municipal de Cultură și li s-au oferit diplome și flori de către primarul Călin Bibarț, de către deputatul Glad Varga și europarlamentarul Gheorghe Falcă în Parcul Reconcilierii Româno-Maghiare.

După premierea sărbătoriților în parc a avut loc un concert de muzică ușoară românească cu Gabriel Cotabiță, Cătălin Crișan și Carmen Rădulescu.

Începând din anul 2006, administraţia publică locală a decis ca în fiecare an, cu prilejul Zilelor Aradului, să fie sărbătorite, în cadru festiv, toate cuplurile din municipiul Arad, care împlinesc în decursul anului curent 50 de ani de căsătorie neîntreruptă.

Acţiunea se dorește înţeleasă ca un semn de preţuire şi respect a celor care conduc destinele oraşului nostru pentru toate aceste familii.


Scrie un comentariu

trimite