Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dieta de 3 zile pentru detoxifierea colonului, ficatului și pentru desfundarea arterelor

Oboseală nejustificată, insomnia, migrena, depresia, anxietatea, constipația, lipsa de energie, balonarea, celulita, acneea, părul lipsit de strălucire pot fi câteva dintre semnalele prin care corpul ne anunță că este intoxicat.

Dieta de 3 zile pentru detoxifierea colonului, ficatului și pentru desfundarea arterelor
Comentează 0

Indiferent ce facem, suntem tot timpul expuși la diverse toxine. Acestea se găsesc în aerul pe care îl respirăm, alimentele pe care le consumăm și cosmeticele pe care le folosim. În momentul în care acumulăm foarte multe toxine în corp, mai multe organe ne sunt afectate printre care plămânii, ficatul și colonul.

De aceea este important să ținem o cură de detox în mod regulat. Nu numai că ne vom menține sănătatea organelor, dar ne vom simți mai bine cu totul.

Detoxifierea este procesul de neutralizare, transformare și eliminare a toxinelor din organism.

Multe dintre aceste toxine provin din alimentație, administrarea de medicamente și atmosfera. În interiorul organismului, grăsimile, în special cele oxidate și colesterolul, radicalii liberi și alte molecule dăunătoare acționează că toxine.

Astfel, veți elimina din corp toxinele din aceste produse. În plus, se recomandă să beți o cană de ceai de plante cu o noapte înainte de a începe dietă pentru a grăbi procesul de eliminare a toxinelor din organism. Nu este recomandat să faceți exerciții fizice solicitante pe perioada dietei.

Dieta de 3 zile

• Beți 300 ml de apă cu sucul a două lămâi înainte de micul dejun. La micul dejun este recomandat să beți 300 ml de suc de grapefruit. Dacă nu va plac grefele, puteți înlocui cu suc de ananas.

Aceste sucuri conțin agenți care au capacitatea de a preveni cancerul și vă vor îmbunătăți sistemul respirator.

Sursa: realitatea.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite