Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dieta cu piept de pui îți reconturează silueta într-o săptamână

Numarul mic de calorii dublat de puterea mare de satietate fac din carnea de pui prima alegere a celor care vor sa slabeasca rapid si sanatos.

Dieta cu piept de pui îți reconturează silueta într-o săptamână
Comentează 0

Dieta cu piept de pui este ideala pentru persoanele care nu pot renunta la carne. Carnea de pui este lipsita de carbohidrati si saraca in grasimi, ceea ce o face alimentul perfect pentru silueta.

Numarul mic de calorii dublat de puterea mare de satietate fac din carnea de pui prima alegere a celor care vor sa slabeasca rapid si sanatos.

Dieta cu piept de pui se tine o saptamana, timp in care poti slabi pana la 4 kg. Nu urma, insa, aceasta dieta inainte de a te consulta cu medicul curant!

Beneficiile consumului de carne de pui


Aminoacizii din compozitia carnii de pui au actiune tonica asupra sistemului nervos si scad apetitul. Triptofanul, unul dintre aminoacizii esentiali, amelioreaza anxietatea, depresia si insomnia.


Acest aliment este, totodata, bogat in vitamina B6, care ajuta la mentinerea sanatatii vaselor de sange. Aceasta vitamina impreuna cu acidul nicotinic favorizeaza buna functionare a metabolismului si reduc riscul unui atac de cord.

De asemenea, carnea de pui este bogata in minerale precum fosfor, zinc si seleniu. Fosforul asigura sanatatea dentara si osoasa, ajuta la functionarea corecta a rinichilor, ficatului si sistemului nervos central. Zincul si seleniul sunt doua minerale esentiale mai cu seama pentru barbati, favorizand reglarea nivelului de testosteron si imbunatatind fertilitatea masculina.

Cum tii dieta cu piept de pui
Iata cum arata meniurile in dieta cu piept de pui:

Ziua 1

Mic-dejun: un grepfrut si un ou fiert, o felie de paine integrala prajita;

Pranz: 200 g de piept de pui la gratar si un pahar de suc de portocale;

Cina: o salata mare asortata, cu zeama de lamaie si putin ulei de masline;

Ziua 2

Mic-dejun: doua oua fierte tare, o felie de paine integrala prajita, un pahar de suc de portocale;

Pranz: 200 g piept de pui la gratar cu muraturi asortate;

Cina: 200 g friptura de vita, legume la gratar;

Ziua 3

Mic-dejun: omleta dintr-un ou si bucatele de rosie sau de ardei, o felie de paine integrala prajita si un pahar de suc de grepfrut;

Pranz: spanac stropit cu zeama de lamaie si doua oua fierte;

Cina: 200 g piept de pui la gratar;

Ziua 4

Mic-dejun: un ou fiert, o felie de paine integrala si un pahar de suc de citrice;

Pranz: un piept de pui la cuptor cu legume;

Cina: o salata mare asortata si un ou fiert tare;

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite