Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Diana Mariş Costea, prezentatoarea TV Arad al cărei soţ a fost ucis de un drogat, a petrecut primul Crăciun singură! Ce planuri are de sărbători

Sărbători pline de suferinţă pentru familia lui Valentin Costea, bărbatul care a fost omorât cu bestialitate de propriul angajat. Cea care timp de 16 ani a petrecut fiecare Crăciun alături de el a fost chiar Diana Mariş, soţia lui Vale, cea care anul acesta l-a petrecut singură.

Diana Mariş Costea, prezentatoarea TV Arad al cărei soţ a fost ucis de un drogat, a petrecut primul Crăciun singură! Ce planuri are de sărbători
Comentează 4

Ani întregi, petrecerile şi sărbătorile din casa Dianei şi a lui Vale erau de poveste. Formau o familie fericită, iar Crăciunul era de dparte sărbătoarea preferată a amândurora. Celebra prezentatoare TV a povestit, în exclusivitate pentru spynews, cum decurgeau serile magice de Crăciun alături de soţul ei, dar şi cum anul acesta este nevoită să se hrănească cu amintirile frumoase de altădată. "În Ajunul Cărciunului obişnuiam să împodobim  bradul împreună. Dintotdeauna ne-a plăcut să respectăm tradiţiile. Găteam amândoi, beam un pahar de vin şi ascultam colinde. În prima zi de Crăciun obişnuiam să mergem la părinţii mei, iar în a doua zi la părinţii lui. Asta făceam an de an. Era obiceiul nostru. În ceea ce priveşte cadourile, lucrurile au devenit din ce în ce mai complicate în ultima perioadă. Nu mai ştiam ce surprize să facem, fiind de atâţia ani împreună. Mereu reuşea să îmi aducă zâmbetul pe buze", a mărturisit Diana, extrem de afectată.

Anul acesta, însă, Crăciunul va fi unul extrem de trist pentru arădeanca Diana. "Trebuie să recunosc că anul acesta nici măcar nu am împodobit bradul. Nu am vrut să fac nimic din ce îmi aminteşte de el pentru că mă întristează foarte tare. Nu simt Crăciunul anul acesta pentru că nu mai este el alături de mine. Sărbătorile fără el sunt triste. Cel mai probabil o să merg la părinţii mei. Sper ca anul viitor să fie unul mai bun pentru că cel care urmează să se încheie a fost unul cumplit pentru mine", a adăugat frumoasa prezentatoare, pentru SPYNEWS.ro.

susrsa: spynews.ro
foto: facebook.com

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite