Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DIALOGURIUNIVERSITAREBYUVVG: RESPONSABILITATEA DE A FI

DIALOGURIUNIVERSITAREBYUVVG: RESPONSABILITATEA DE A FI
Comentează 0

Decembrie, luna cadourilor. Noi, la U.V.V.G. Arad, credem că a dărui este un sentiment care nu ține cont de anotimp sau de data din calendar, astfel că, iată-ne în ultima lună din an, cu încă un cadou pentru publicul arădean, din seria Dialoguri universitare by UVVG : ediția cu numărul VII.

Locația este bine-cunoscutul Palat cultural din Arad (Filarmonica Arad), ora este cea potrivită, 18:00, iar ziua este 10 decembrie. Moderatorul acestui eveniment, inconfundabilul George Grigoriu, iar tema aleasă, poate cea mai potrivită pentru perioada premergătoare sărbătorilor : „Responsabilitatea de a fi”.

Această temă de reflecție și aprofundare a autocunoașterii va fi discutată cu dl. Prof. univ. dr. Dumitru Constantin Dulcan. Invitatul acestei ediții este neurolog, psihiatru, scriitor, profesor universitar, autor de brevete de invenții, deținător al mai multor premii științifice și literare obținute în țară și în străinătate și om de știință în domeniul conștiinței. A practicat medicina în cadrul armatei și a făcut progrese în cercetarea creierului și a importanței gândului asupra organismului și creierului. O călătorie în China l-a atras spre acupunctură și...dar nu mai bine veniți să-l cunoașteți și să-l ascultați?

Este o tradiție a Dialogurilor universitare by UVVG ca o voce de excepție să completeze tabloul de pe scenă. A șaptea ediție vi-l prezintă pe baritonul Florian Popa, pentru a vă cuceri auzul și inimile.

Dacă această propunere vi se pare cea mai bună alegere pentru o duminică de decembrie, vă așteptăm să petrecem împreună aproximativ 90 de minute. Luați o pauză de la cotidian și alăturați-vă nouă, pentru o seară de decembrie altfel.

Accesul se va face pe bază de invitație, care se poate rezerva GRATUIT, la numărul de telefon 0257280260.

Vă rugăm să precizați numărul de persoane pentru care solicitați invitația. Ulterior, vă așteptăm să ridicați invitațiile de la Rectoratul U.V.V.G. din Arad, Bd. Revoluției nr. 94.

 

 

           


Scrie un comentariu

trimite