Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

DEZVĂLUIRI din dosarul lui Cristi Borcea. Cum s-a folosit milionarul de sex pentru a fi liber

Detalii picante au ieşit la iveală din dosarul lui Cristi Borcea. Milionarul s-ar fi folosit de atenţie şi sex, ca să scape de puşcărie sau să obţină avantaje, relatează România TV. Iniţial, dinamovistul a cucerit-o pe judecătoarea care urma sa dea verdictul in Dosarul Transferurilor, iar cand a ajuns la inchisoare a avut o relatie cu asistenta de la Poarta Albă. Mai mult, Borcea este hotărât să meargă până la graţiere pentru a-şi obţine libertatea. 

DEZVĂLUIRI din dosarul lui Cristi Borcea. Cum s-a folosit milionarul de sex pentru a fi liber
Comentează 0

Cristi Borcea a încercat să găsească câte o femeie care i-ar putea asigura libertatea, informează România TV. A încercat mai întâi cu judecătoarea Geanina Terceanu, de la care a şi obţinut o achitare în primă instanţă, chiar dacă această achitare nu a fost menţinută.

De altfel, relaţia dintre cei doi a fost recunoscută chiar de către judecătoare, pentru că aceasta a justificat astfel în faţa anchetatorilor cei 10.000 de euro pe care i-a primit de la Cristi Borcea. Ea a povestit că banii ar fi fost un cadou în urma acestei relaţii extraconjugale.

Ajuns într-un final în spatele gratiilor, Cristi Borcea şi-a dorit condiţii mai bune şi s-a împrietenit extrem de repede şi de intim cu o asistentă de la penitenciarul Poarta Albă.

Petrecea mult timp cu asistenta în cabinetul ei, unde avea condiţii mai bune, acces la televizor şi nu mai era nevoit să stea cu colegii în celulă. 

Toate aceste escapade amoroase mai mult l-au încurcat decât să îl ajute pe Cristi Borcea, pentru că acestea i-ar putea aduce un aviz negativ în cazul unei eliberări condiţionate. 

Cristi Borcea a spus că dacă va obţine avizul negativ este hotărât să meargă chiar până la preşedintele Klaus Iohannis pentru a obţine o graţiere. 

Judecătoarea Geanina Terceanu a primit undă verde să-şi ducă zilnic fiica la grădiniţă

Geanina Terceanu, arestată pentru că ar fi primit mită 220.000 de euro de la fraţii Ioan şi Victor Becali, dar şi de la Cristian Borcea, pentru a pronunţa o soluţie de achitare în „Dosarul Transferurilor", a cerut voie Curţii de Apel Bucureşti să-şi ducă fiica la grădiniţă, dar şi să părăsească temporar arestul la domiciliu, instituit pe numele ei, pentru a se putea angaja, ca şi colaborator, la o casă de avocatură.

Magistraţii au admis, luni, prima cerere, resingând, însă, a doua solicitare ca nefondată. Astfel, Geanina Terceanu a primit undă verde pentru a părăsi temporar domiciliul de luni până vineri, între orele 09.00-10.00 şi 12.00-13.00, pentru a-şi duce şi aduce fiica la şi de la o grădiniţă situată în Bulevardul Octavian Goga.

Geanina Terceanu execută arestul la domiciliu chiar în apartamentul cumpărat, în anul 2009, cu bani din şpaga primită în „Dosarul Trasferurilor".  Totodată, Curtea de Apel a admis cererea DNA şi a prelungit măsura arestului preventiv la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, din 9 ianuarie până în 7 februarie.  Hotărârea nu este însă definitivă şi poate fi contestată la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Geanina Terceanu, judecător suspendat în cadrul Tribunalului Bucureşti, a fost plasată în arest la domiciliu în data de 10 decembrie 2015, la aproximativ trei sptămâni după ce a fost arestată preventiv pentru luare de mită. 

sursa: romaniatv.net

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite