Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dezamăgire pentru susținătorii USR București

Jurnalistul Mircea Marian, un cunoscut susținător al USR, conform flux24.ro, a scris pe Facebook un text în care își arată dezamăgirea cu privire la ceea ce se întâmplă în Filiala URS București.

Dezamăgire pentru susținătorii USR București
Comentează 1

„Am văzut, plin de speranță, că domnul Andrușceac, cel care l-a înlăturat pe cel mai bătăios consilier USR de la sectorul 4, Guilhem Moulin, vrea să fie șeful USR București. Super. E exact ce lipsea USR București după cazul Roxana Wring”, a scris Mircea Marian.

„Iertați-mi ironia, dar vă spun sincer că sunt îngrijorat și amărât. Nu susțin pe nimeni pe persoană fizică și nici vreun partid, dar cred că orașul acesta are nevoie de o schimbare radicală după Oprescu și Firea. O schimbare de filosofie, de abordare, nu doar o schimbare a persoanei/ partidului care gestionează miliardele de care dispune Bucureștiul. E orașul în care trăiesc. Iar domnului Andrușceac i-am citit proiectele și, îmi pare rău, n-am nimic personal, dar e exact aceeași filosofie ca a actualului primar PSD, Băluță (cu care înțeleg că-și mai votează, în cruciș, propunerile. Alea corecte, bineînțeles). Așa cum unii au învățat la 10.11 (alții, nu…) alegătorii nu sunt totuna cu bula noastră de pe FB, unde susținem 100% pe X și-i luăm gâtul rapid ăluia de mârâie în front”,  mai scrie Mircea Marian.

Intrați aici pentru a citi continuarea: https://flux24.ro/suparare-mare-printre-fanii-usr-e-exact-ce-lipsea-usr-bucuresti-dupa-cazul-roxana-wring/

Foto: Andrusceac.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite