Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dey Thai Box-club șlefuiește un viitor luptător în ring

Dey Thai Box-club șlefuiește un viitor luptător în ring
Comentează 0

Ruben Onișor, pentru că despre el este vorba , este de nerecunoscut după aproape 6 luni de muncă asiduă în sala de antrenament al clubului arădean ” Dey Thai Box-club.
Din tânărul firav , fără o conturare clară a sistemului său muscular, am întâlnit astăzi la un antrenament nimicitor , un alt Ruben Onișor. 

- E chiar Ruben? Îl întreb eu mirat pe antrenorul său , Marcel Rus

- El este, îmi răspunde zâmbind maestrul. 

Parcă sculptat , muschii deltoizi și cei pectorali ieșiți mult în evidență. De cei abdominali nici să nu mai vorbim, pe salteaua sălii , alături de un telefon care măsura durata fiecărui exercițiu, alături si de un alt coleg mai tânăr, Amos Bartha, Ruben parcă era un robot.

Am intrat cam la 10 minute de la debutul antrenamentului, apoi am plecat la o cafea în piață și m-a reîntors după o oră și ceva, iar Ruben continua să transpire în același ritm nimicitor.

” Îl veți vedea , nu peste mult timp la luptele de kick-boxing organizate la nivel național. Îl veți vedea nu nuami luptând , ci și câștigând meciuri”, a declarat Marcel Rus.

Ruben Onișor este coleg de-al meu, jurnalist la ” Glasul Aradului” este modest când vorbește, dar aprig cu aparatele din sala de antrenament și un model pentru mai tânărul Amos Bartha.
 

Galerie foto (3)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite