Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Cupa ”Ferdinand” o reușită pentru DEY-Thai Box Club Arad

  Antrenorul clubului arădean, Marcel Rus, a însoțit șase luptători de kickbox, sâmbătă la Oțelul Roșu , unde au participat la meciurile din cadrul Cupei ”Ferdinand”. Patru din cei șase au obținut victorii în linie în această competiție desfășurată în aer liber, un lucru deosebit pentru luptele de acest gen.

Cupa ”Ferdinand” o reușită pentru DEY-Thai Box Club Arad
Comentează 0

 Unul dintre ei, Andreas Tomuța , s-a clasat pe locul al doilea după trei runde disputate. Mai mult, unul dintre elevii lui Marcel Rus a fost refuzat ( probabil de teamă) de către mai mulți adversari , la categoria 75 kg. Este vorba de Ionuț Sărac.

Ceilalți: Adrian Nistor, Andrei Cristea au câștigat după trei runde. Cosmin Neagu a reuțit o victorie prin TKO în repriza secundă, iar Ruben Onișor a câștigat prin KO  în repriza a treia.

„Elevii mei , care au reprezentat DEY-Thai Box Club Arad, s-au remarcat zilele acestea, la competiția de la Oțelu Roșu, unde am avut patru victorii dintre care două prin KO, dar și o înfrângere. Suntem mulțumiți de rezultate, dar și mai mulțumiți ca acestea au venit după o lungă perioadă de lipsă a posibilităților de a susține meciuri, datorită Pandemiei. Sperăm să urmeze alte competiții . Mulțumim în mod special celor care au fost alături de noi și anume Dey Security Arad, Titan Evolution, dar și e-Construcții”, a declarat antrenorul Marcel Rus.

Galerie foto (6)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite