Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Un succes de moral pentru juniorii de la UVVG ProVolei Arad. „Sper să facem figură frumoasă în semifinale şi să încercăm chiar mai mult”

Juniorii UVVG ProVolei Arad au încheiat prima fază a Campionatului Naţional pe locul 3 în serie.

Un succes de moral pentru juniorii de la UVVG ProVolei Arad. „Sper să facem figură frumoasă în semifinale şi să încercăm chiar mai mult”
Comentează 0

Elevii lui Marius Mascovits s-au impus la Oţelu Roşu, după un joc mai greu decât se anticipa. Arădenii au revenit de la 0-2 la seturi, pentru un succes de moral. A fost: Oţelu Roşu - UVVG ProVolei Arad 2-3 (26, 19, -13, -16, -11). Au jucat: Csiszar, Şipoş, Toader, Rodina, Both, Tocoian, Hach, Sinescu şi Katona. Un rezultat care asigură echipei arădene locul 3, chiar şi cu o penalizare de 5 puncte, şi o calificare în turneul semifinal, programat în luna aprilie.

„Per ansamblu a fost bine, au fost toituşi 7 victorii în 10 meciuri. Este cel mai bun sezon din istoria clubulu nostru la nivelul juniorilor. A fost posibil şi datorită sprijinului pe care l-am primit din partea Primăriei, Centrului Municipal de Cultură, CJA şi Centrului Cultural Judeţean, cărăra le mulţumim, şi sperăm să rămână lângă noi şi de acum încolo”, spune Radu Sabău, preşedinte UVVG ProVolei.

„Ca antrenor consider că am avut o evoluţie fluctuantă, în acest sezon. Dar ne-am îndeplinit obiectivul şi sper să facem o figură frumoasă în semifinale şi să încercăm chiar mai mult”, spune şi antrenorul Marius Mascovits.

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite