Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Marcel Rus are din ce în ce mai mulți elevi la cel mai nou club sportiv din Arad

Marcel Rus are din ce în ce mai mulți elevi la cel mai nou club sportiv din Arad
Comentează 0


Clubul arădean de thai-box , Dey Thai -box s-a înființat nu de mult și cuprinde în rândul legitimaților persoane care doresc să facă performanță , dar și amatori care urmăresc doar pregătirea lor fizică și menținerea sănătății. Cei din prima categorie vin regulat la antrenamente  de cinci ori pe săptămână, exercițiile folosite de ei fiind complexe și cu încărcătură fizică deosebită. 

Sportivii de performanță au parte de mai multe stagii de pregătire în diferite locuri din alte țări cu o bogată experiență în asemenea discipline sportive, precum celebra sală de thay -box din Stuttgart, ” Pitts Muay Thai Gym”. Aici sportivii au avut ocazia să se pregătească , timpă de două săptămâni în compania unor antrenori cunoscuți din Thailanda, Italia, Germania sau Tunisia.

Tot la Stuttgart a fost prezent și antrenorul arădean de la clubul Dey Thai-box, Marcel Rus. Acesta a participat la ședințe de pregătire sub supravegherea antrenorului Phisit Saeengwilai, multiplu campion de muay-thai.

La antrenamentele desfășurate în Arad, Marcel Rus își pregătește lotul ( aproximativ 15 sportivi) în antrenamente individuale , dar făcând schimb de experiență și cu sportivii cluburilor de box sau kickbox din Arad , Boxing Club Ruben Stoia sau TFC. 

Deși, deocamdată clubul Dey Thay - box participă la gale amicale ” în familie”, în curând , sportivii acestui club vor lua parte la meciuri oficiale disputate în Romănia sau în alte țări.

Galerie foto (17)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite