Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Devizul drumului Dieci-Dezna, ajustat la prețurile actuale

Devizul drumului Dieci-Dezna, ajustat la prețurile actuale
Comentează 0

Consilierii județeni au pe masa de lucru, în ședința de mâine, ajustarea Devizului general al Modernizării drumului Dieci-Dezna, valoarea lucrării crescând cu aproximativ 4 milioane de lei, de la 24.214.451 lei la 28.238.830 lei (TVA inclus).

„Acest drum este unul special, denumit «Transalpina județului Arad», care pe parcursul celor 11,3 kilometri oferă o priveliște extraordinară, iar modernizarea tronsonului respectiv deschide o altă perspectivă de dezvoltare a întregii zone, economică, dar și turistică. Ne dorim o lucrare de calitate, în concordanță cu cerințele actuale ale traficului rutier. Ajustarea prețului contractului a fost impusă de majorarea prețurilor materialelor de construcții, a preţului pe piaţa de energie electrică, gaze naturale, a combustibilului, transport de mărfuri etc”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul județean Dieci-Dezna are o lungime de 11,3 kilometri și face legătura între Valea Mureșului (prin tronsonul Julița-Mădrigești-Gurahonț-Dieci) și stațiunea Moneasa. În prezent, lucrările la drumul Dieci-Dezna sunt realizate la 55-60%.

Ședința Consiliului Județean Arad va avea loc mâine, joi, 30 iunie, cu începere de la ora 13.00, prin mijloace electronice.

 

Biroul de presă

29.06.2022

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite
Inchide