Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Dezgustător: intraţi aici să vedeţi cum neomarxista asta îşi reneagă mama din motive ideologice (VIDEO)

După cum vă informam încă de ieri, neormarxiştii au reacţionat dur la declaraţia Elenei Lasconi, primăriţa useristă de la Câmpulung, care a recunoscut că a votat „da” la Referendumul pentru familie, motivând că a luat această decizie pentru că este ortodoxă.

De altfel Elena Lasconi, care urma să deschidă lista pentru europarlamentare a USR, a fost eliminată de acolo de conducerea partidului, semn că delictul de opinie nu este iertat de neomarxişti.

Dezgustător: intraţi aici să vedeţi cum neomarxista asta îşi reneagă mama din motive ideologice (VIDEO)
Comentează 2

Printre cei care au atacat-o violent în spaţiul public pe Elena Lasconi a fost şi fiica sa, Oana, membră a comunităii LGTBQ+, stabilită la Paris, semn că lupta ideologică, care a luat locul lupitei de clasă nu ţine cont nici de familie. Oana Lasconi se declară pe Instagram a fi „Transylvanian anticapitalist in Paris“ dar şi „socialist”. Potrivit adevărul.ro, în urmă cu câțiva ani povestea că a început trei facultăți, dar nu a terminat niciuna.

„Sunt aici să vorbesc despre mama mea, Elena Lasconi, candidat USR la europarlamentare. Am citit știrile de astăzi (n.r. sâmbătă), însă sunt în continuare în șoc și absolut dezgustată să aflu că mama mea a votat «DA» la referendumului Coaliției pentru Familie pentru a susține așa-zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie”, îşi începe discursul neomarxista, care îşi demască mama ca în anii de glorie ai URSS.

„Nu pot să descriu durerea pe care o simt nu numai ca fiica ei, însă și ca un membru al acelei comunități. Sunt absolut dezgustată, dezamăgită și șocată. Nu-mi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit a fi o homofobă. Nu am cuvinte. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată, nu m-aș fi așteptat ca ea să fi militat vreodată pentru drepturi egale. Nu a părut vreodată pasionată de acest subiect, însă sunt șocată să aud că a votat «DA» pentru modificarea Constituției într-un mod jegos și discriminatoriu. Mă doare sufletul, inima și am palpitații de câteva ore”, mai spune Oana Lasconi cu glasul înecat de lacrimi.

„Nu susțin un astfel de om pentru alegerile europarlamentare sau prezidențiale, deși știu că este favorita multora pentru acel rol. Sufăr foarte mult și nu-mi vine să cred. Consider că dacă ești creștin și crezi în legea iubirii ar trebui să lupți pentru drepturi egale, pentru ca fiecare om să poată să-și aleagă calea și să-și poată forma o viață fericită și liniștită”, şi-a continuat delirul fata primăriţei care a avut curajul să spună ce gândeşte şi ce face.

Intraţi AICI pentru VIDEO.

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite