Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Decizie macabră luată de primarul USR de la Braşov: viceprimarul Sebastian Rusu a fost mutat la... CIMITIR, chiar de ziua lui (VIDEO)

Într-un pur stil neomarxist, Allen Coliban, primarul USR de la Braşov, a decis săl mute pe vicerimarul liberal Sebastian Rusu la... CIMITIR, mai precis la Cimitirul Municipal. Rusu susţine că a primit un mail prin care a fost informat de decizia macabră luată de Coliban chiar de ziua sa.

Decizie macabră luată de primarul USR de la Braşov: viceprimarul Sebastian Rusu a fost mutat la... CIMITIR, chiar de ziua lui (VIDEO)
Comentează 0

„(Cadoul - n.r.) nu este deloc surprinzător dacă avem în vedere nivelul de maturitate de care a dat dovadă pe întreg parcursul mandatului. (...) Este un abuz flagrant de putere şi un atac direct bazat pe orgolii personale. Nimic altceva decât o continuare a răzbunării primarului Coliban faţă de mine. Restrângerea accesului unui viceprimar la propriul birou din Primărie, sub pretextul unor critici, deschide o cale periculoasă către practici autoritare şi totalitare, în care dorinţa unui singur individ devine criteriu de administrare a resurselor publice", a afirmat Sebastian Rusu într-o conferinţă de presă, menţionând că măsura este o reacţie la declaraţiile sale cu privire la neregulile din Primărie pe care le-a semnalat public în ultima vreme, scrie dcnews.ro.

De altfel, „gluma” progresistului Coliban este cu atât mai macabră cu cât viceprimarului i s-au retras atribuţiile, acesta din urmă neavând în coordonare societatea care administrează cimitirele din Braşov.

Intraţi AICI pentru detalii şi AICI pentru VIDEO.

Sursa foto: brasovmetropolitan.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite