Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

La USR, democraţia dă pe dinafară: neomarxiştii au exclus-o pe Elena Lasconi de pe lista pentru europarlamentare după ce a povestit că a votat „da” la Referendumul pentru familie şi că este ortodoxă

Neomarxiştii de la USR îşi arată adevărata faţă. Neomarxiştii o retrag pe cunoscuta Elena Lasconi de pe lista pentru europarlamentare, după ce nu cu mult timp în urmă anunţau cu surle şi trâmbiţe că primăriţa de la Câmpulung va ocupa prima poziţie. Motivul este unul halucinant, pentru noi, românii care credem în liberatea de opinie. În cadrul unei emisiuni desfăşurate la Prima Tv, Elena Lasconi a declarat că ortodoxă fiind a votat „da” la Referendumul pentru familie.

La USR, democraţia dă pe dinafară: neomarxiştii au exclus-o pe Elena Lasconi de pe lista pentru europarlamentare după ce a povestit că a votat „da” la Referendumul pentru familie şi că este ortodoxă
Comentează 4

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a declarat Elena Lasconi, care a mai spus şi că a votat „da” referendumul pentru familie. Atât le-a trebuit neomarxiştilor, că au dezlănţuit Iadul împotriva femeii care ar fi trebuit să le tracteze lista la alegerile europarlamentare.
Atacul a fost început de o altă primăriţă useristă, controversata Clotilde Armand. „Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor”, a scris pe Facebook primăriţa Sectorului 1. Apoi, ca într-o poveste de pe vremea bolşevicilor adevăraţi, conduşi de tătucul Iosif Vissarionovici Djugașvili, cel care şi-a luat numele de Stalin, Elena Lasconi a fost demascată chiar de fiica sa, Oana, care trăieşte la Paris şi este membră a comunităţii LGTBQ++++++. 

„Sunt absolut dezgustată că mama mea a votat DA, la referendumul Coaliției pentru familie pentru a susține așa zisa familie tradițională între un bărbat și o femeie. Sunt dezgustată și dezamăgită.  Nu îmi vine să cred că persoana pe care am susținut-o în cariera ei politică s-a dovedit o homofobă. Nu am cuvinte (…) ca membru al acelei comunități. Nu pot să descriu durerea pe care o simt. Nu m-aș fi așteptat la așa ceva niciodată. Știu că nu era pasionată de subiectul pentru drepturi egale, dar sunt șocată că e preocupată de modificarea Constituției într-un mod jegos. Mă doare sufletul și inima, am palpitații”, a comentat pe Instagram, Oana, care la profilul ei se declară „anticapitalistă la Paris”, o susținătoare a drepturilor LGBTQ+ally, precum și o socialistă și o scriitoare aspirantă, scrie g4media.ro.

Lovitura de graţie a venit însă din partea şefului suprem al USR, Cătălin Drulă. Acesta a anunțat că i-a cerut Elenei Lasconi să se retragă din campanie, după scandalul provocat de declaraţiile acesteia privind votul la referendumul pentru familie. „Am decis convocarea Biroului Național al USR în această seară pentru formalizarea acestei decizii”, precizează Drulă, conform hotnews.ro.

Sursa foto: Inquam Photos via digi24.ro

 

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite