Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Descoperire uriaşă. Ce au găsit doi bărbaţi într-un tren dispărut acum 70 de ani a alertat toată ţara

Descoperire uriaşă. Ce au găsit doi bărbaţi într-un tren dispărut acum 70 de ani a alertat toată ţara
Comentează 0

Doi barbati sustin ca au descoperit in Polonia un tren din perioada nazista plin cu aur si bijuterii, relateaza BBC, citand presa locala.

Se presupune ca trenul in care s-ar afla comoara nazista a disparut langa Wroclaw, in vestul tarii, in 1945, in perioada in care trupele sovietice se apropiau de oras. O firma de avocatura din Walbrzyc a explicat ca a fost contactata de doi barbati care sustin ca au descoperit trenul plin cu aur si ca vor 10% din valoarea incarcaturii.
"Avocatii, armata, politia si pompierii se ocupa de acest caz", a declarat pentru Reuters Marika Tokarska, un oficial al consiliului local din Walbrzych.

Potrivit site-ului polonez walbrzych24.com, unul dintre barbatii care sustin ca au descoperit trenul este polonez, iar celalalt german.

Site-ul Wiadomosci Walbrzyskie scrie la randul sau ca trenul are 150 de metri lungime si ar putea contine 300 de tone de aur.

Istoricul Joanna Lamparska a declarat pentru Radio Wroclaw ca, potrivit zvonurilor, trenul ar fi disparut intr-un tunel si ar contine aur si substante periculoase. Cautarile anterioare ale trenului in zona au ramas fara rezultat, precizeaza Radio Wroclaw.

sursa: stirileprotv.ro

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite