Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Deschidere comună la cele două universități arădene

Deschidere comună la cele două universități arădene
Comentează 0

Cele două universităţi arădene,  Universitatea „Aurel Vlaicu” şi Universitatea „Vasile Goldiş” au răspuns pozitiv invitaţiei Primăriei Municipiului Arad şi Consiliului Judeţean Arad de a organiza împreună festivitatea de deschidere a anului universitar 2016-2017. Evenimentul, o premieră pentru învăţământul superior arădean, va avea loc luni, 3 octombrie, orele 10.00 la Sala Sporturilor „Victoria” (Sala Polivalentă). Conducerile universităţilor consideră că acest eveniment va transmite un mesaj de încredere în forţa mediului academic arădean şi va însemna începutul unei bune colaborări pentru dezvoltarea oraşului.

„Aradul este centru universitar tânăr, avem două universităţi puternice care îşi  doresc să atingă un grad înalt al competitivităţii academice, oferind calitate  în actul academic, programe noi adaptate cerinţelor locale pentru tineri valoroşi. Îi aşteptăm pe toţi tinerii, elevi, studenţi, dar și pe părinţi să participe cu drag, alături de noi, la deschiderea noului an academic”, a declarat rectorul UVVG, prof.univ.dr. Coralia Cotoraci.

 „Consider că este  o decizie bună pentru Arad ca ambele universităţi să coopereze pentru dezvoltarea oraşului, pentru promovarea lui, să pună umărul pentru ca tinerii arădeni să rămână în Arad ca să studieze. Aşadar, îi invităm nu doar pe studenţii Aradului sau pe profesori, ci  pe toţi arădenii care vor să ne fie alături la acest eveniment să fie prezenţi în Sala Polivalentă din municipiu”, a precizat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

C. P.

 

 

 

Galerie foto (15)

Articole asemanatoare


Scrie un comentariu

trimite