Vremea Romania, Arad -6°C

Stiri Arad

Depozitați inteligent cu sacii de vidat

Depozitați inteligent cu sacii de vidat
Comentează 0

De-a lungul timpului, mulți dintre noi acumulează haine pe care nu le mai poartă atât de des ca la început, și se ajunge la stadiul în care nu ne mai rămâne loc în șifonier. Ce putem face în cazurile acestea? Să folosim saci de vidat. În articolul de azi, ne vom concentra pe utilitatea acestor accesorii de casă, ce vă vor ajuta să economisiți spațiu și bani. Vrem să vă vorbim despre dimensiunile sacilor, avantajele lor și modul de folosire. Deci dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre subiect, atunci rămâneți cu noi.

Sacii de vidat sunt o invenție inovatoare și folositoare. Dacă nu ați mai auzit până acum de aceste accesorii, probabil că vă întrebați ce înseamnă. Ei bine, acești saci sunt confecționați din materiale durabile și folosiți la depozitarea hainelor, fie ele voluminoase și groase, fie obișnuite și subțiri. În loc să fiți nevoit să cumpărați o nouă piesă de mobilier pentru dormitor, din cauza lipsei de spațiu, puteți opta pentru vidarea hainelor într-un sac ce le va feri de deteriorare. Hainele își vor păstra culoarea și textura exact ca în momentul în care le-ați vidat, făcând sacii să fie un aliat de încredere. Astfel, veți reuși să economisiți spațiu și bani, în același timp. Doar vidați hainele sau pilotele groase pe care le folosiți rar și puneți-le într-un colț al dulapului. Apoi, veți vedea cum ați făcut rost de noi locuri de depozitare, ca prin minune. Totodată, acești saci mai sunt folositori și pentru mutat sau călătorit. Dacă bagajul dumneavoastră este limitat, însă plecați într-o destinație răcoroasă în care veți avea nevoie de cele mai groase haine din garderobă, doar vidați-le într-un sac ermetic și împachetați-le alături de celelalte articole de călătorie. La fel stă treaba și în cazul mutatului. Dacă aveți foarte multe haine sau textile folositoare, însă prea puține cutii sau pungi în care să le puneți în drum spre noua casă, puteți opta liniștit pentru vidarea lor, și veți vedea cum mutatul va deveni mai ușor ca niciodată. Mai vrem să vă menționăm și faptul că tot acest proces de vidare reduce cu până la 80% dimensiunile inițiale ale textilelor, lăsându-vă astfel cu spațiu gol, din plin.

Acum că ați înțeles utilitatea sacilor de vidat, vrem să vă spunem și faptul că ei vin în mai multe dimensiuni, cum probabil v-ați fi așteptat. În mediul online veți găsi o mulțime de branduri ce oferă astfel de saci, în dimensiuni medii (între 50 și 70 cm), dimensiuni mari (între 60 și 80 cm) și dimensiuni jumbo (între 70 și 100 cm). Cele mai populare mărimi sunt cele jumbo, bineînțeles, pentru că oferă foarte mult spațiu de stocare. Și totuși, vă întrebați și cum se folosesc acești saci, nu-i așa? Ei bine, stați fără griji. Procesul este unul foarte simplu. Pentru vidarea hainelor și a textilelor alese, trebuie să aveți la dispoziție un aspirator obișnuit, cu furtun și cap rotund. Sacii de vidat au o supapă prinsă de material, prin care va intra capul aspiratorului, care apoi va trage aerul din interior. Doar puneți aspiratorul în funcțiune și porniți-l, după ce îl conectați la sac. Apoi veți vedea că, în mai puțin de 5 minute, veți obține un sac compact și plat. Țineți însă cont de faptul că vidarea nu va funcționa dacă aspiratorul dumneavoastră nu are cap rotund. Acesta e singurul dezavantaj. Totodată, vă recomandăm să depozitați haine uscate în sacii menționați; niciodată ude, fiindcă riscați apariția mucegaiului și a mirosurilor neplăcute. Iar acum că ați aflat și cum se folosesc, nu vă rămâne decât să alegeți modelul și mărimea preferată, și să îi depozitați cum știți mai bine. Puteți să îi puneți liniștit unii peste alții în șifonier, în dulap sau într-o cutie cu haine vechi pe care vreți să le donați. Alegeți saci opaci, de o anumită culoare, dacă vreți să vă organizați hainele pe nuanțe, sau saci transparenți prin care să vă puteți recunoaște îmbrăcămintea, la prima vedere. Aveți o mulțime de posibilități prin care să vă depozitați textilele.

Iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că v-a ajutat să înțelegeți utilitatea de care dispun acești saci. Nu ezitați să navigați mediul online pentru mai multe recomandări și, cine știe, poate găsiți chiar și pachete promoționale. Happy shopping!


Scrie un comentariu

trimite